Dětský skateboard, máte doma?

lu777
29. říj 2013

ahoj holky, máte někdo doma dětský skejt? náš skoro 6-tiletý Matýsek ho moc chce, teď našel jeden shodou okolností v lese, skoro nedrží pohromadě, ale o ničem jiném nebásní 😀

jak vybrat skejt, aby to nebyl šunt? na co mám dát pozor? jsou různé šířky, různá kolečka apod.?
vůbec se v tom nevyznám 😨 a vidím skejty od třeba 350 Kč do skoro 2 tisíc, v čem je rozdíl...? netuším jak moc na tom bude jezdit, tak abych neutratila majlant zbytečně.... koupila bych i použitý třeba kdyby byl zachovalý..... řídí se to i nějak výškou dítěte?

helmu má na kolo, chrániče na kolena a lokty mu k tomu taky pořídím, ale netuším jak začíta apod.... učí se děti sami, mám mu nějak pomáhat nebo je kurz (dneska se mě na to ptal 😅 )... já ani nevím jak se na tom má stát 😀

díky moc'!!

petrajurinova
29. říj 2013

@lu777 našeho synátora to taky asi před rokem chytilo, strašně toužil po skejtu, jeden našel odložený u popelnice a chtěl ho vzít domů. Tak jsme mu v Tescu koupili ten malý za necelé tři stovky a k tomu helmu a chrániče. Na podzim to tahal ven denně a celkem obstojně se na tom naučil rozjet, zastavit, zatočit, ale i když to chtěl zkoušet, tak na takové ty "překážky" na skejťáckém hřišti jsem ho v tu dobu pouštět odmítla. Na jaře se k tomu vrátil, ale už ne tak intenzivně - bral skejt ven tak 1x do týdne a jezdil chvilku, pak ho někde odložil a řádil s klukama. A přes prázdniny ho to přestalo bavit úplně, teď prkýnko leží za skříní a práší se na něj.
Určitě bych pro šesti leté dítě nekupovala nic extra drahého - ten ze supermarketu pro začátek stačí a až když ho to opravdu bude bavit a půjde mu to, začala bych se zajímat o kvalitnější - lepší. Každopádně určitě nepouštět na skejt bez helmy - když mu to podjede pod nohou a práskne sebou do zadu jsou to šílené pády.

katerina1212
Odpověď byla odstraněná
Zobraz