Do kdy si vaše děti hrály s hrazdičkou?

pexi
20. únor 2017

Ahoj, ráda bych se zeptala, do kdy si vaše děti hrály s hrazdičkou, resp. na hrací dece s hrazdičkou. Podařilo se mi zlomit jednu část té hrazdičky 😒 Naší malé se moooc líbí a baví ji. Budou jí teď 4 měsíce a tak nevím, zda kupovat jinou nebo už se to nevyplatí a "dojedeme" to s touhle.

jipe
20. únor 2017

@pexi do té doby, než si začal klekat a o hrazdičku se opírat a věšet se na ní. U nás to bylo někdy kolem 8. měsíce asi

lilulilu
20. únor 2017

U nas nez se zacaly otacet na brisko. Pote jeste chvili, ale spis uz je potom zacaly bavit jine veci. Takze u dcery cca 5-6 mesicu, u syna malinko dele.

elekthra
20. únor 2017

u nás taky u prvního vydržela do cca 6tého měsíce. u dcery (teď 4 měsíce ) neobstojí ani teď 😀

hanih
20. únor 2017

Dceru hrazdička bavila dokud se nezačala otáčet na bříško, tzn. do 3 měsíců. Pak už moc ne. Jak mohla být na bříšku, na zádech už nevydržela.

monaluza
20. únor 2017

Tak do sesti mesicu, kdy uz preferoval polohu na brise a hracky na zemi pred sebou.

catf
20. únor 2017

@pexi jestli se jí hrazdička líbí, tak bych ještě investovala, i když to bude jen na krátkou dobu, třeba do nějaké z bazaru, přece jenom každá minuta, kdy se dítě samo zabaví, je dobrá😉. Moje malá z hrazdičky nebyla nikdy nějak extra nadšená, strávila na ní pár minut. Je fakt, že jakmile se začala otáčet na bříško, tak na zádech nevydrží, maximálně se přitahuje pomocí hrazdičky, aby se někam posunula, to je tak všechno.

pexi
autor
20. únor 2017

díky za odpovědi, malá se právě už na bříško točí přes měsíc, ale i tak jí zatím hrazdička baví, asi to má opravdu každé miminko jinak 🙂 Pravda, že ne na nějak extra dlouho, než se přetočí na bříško :D ale když už, tak jí to evidentně baví 🙂 tak asi přece jen nějakou pořídím, dokud se jí líbí

netopejr
21. únor 2017

U nas vůbec, brzo lezly, tak je to nezajimalo