Hatchimals - interaktivní zvířátka

bamak
18. pro 2018

Ahoj. Potřebuju poradit. Chtěla bych dceram koupit nějaké interaktivní "zvířátko". Nemáte někdo s hatchimals zkušenosti? Líbili by se mi dvojčata, co všechno umí? Mluví česky? Můžou se něco naučit?

veronika8808
18. pro 2018

Ahoj. Dcera tuhle srandu dostala vloni k vánocům,dvojčata. Je k nim návod kde je napsáno co jaká barva očí znamená a co s nima musíš podle toho dělat atd. Nevím jak jiné děti ale holku to bavilo dva dny a odložila je protože ji nebavilo jak furt knourali (buď to bylo nemocný, nebo to mělo hlad a nebo tomu byla zima) .Sla jsem a zapla je abych zjistila co jí na tom nebaví a jeden by byl asi lepší.Kazdy s tím má jiné zkušenosti a bohužel u nás to byli jen vyhozené peníze. Takže od loňských vánoc nám leží v pokojíčku na poličce a akorát se na to prasi.

bamak
autor
18. pro 2018

Díky. Já bych to chtěla pro 2 dcery, tak by se to rozlozilo... Zvažuji jestli toto, nebo furby. Furby je asi "zábavnější" ale tady se mi líbí to líhnutí.. Tak ještě uvidím.

vacel1
18. pro 2018

@bamak dcera a neteř dostaly taky loni k Vánocům a přesně jak píše veronika8808. Líhnutí je sice pěkné, ale líhne se chvilku a jen jednou. Navíc projít všechny stádia trvalo jen jeden den. Taky myslím, že to byly vyhozené peníze. Teď ho objevila mladší a vydržela asi týden.

bamak
autor
18. pro 2018

Děkuju.

volfikovi
18. pro 2018

Vyhozené peníze. Vylíhlo se za jeden večer a tím to skončilo dcera ač si ho přála rok si s ním pak už nehrála, nebavilo ji to. .

veronika8808
19. pro 2018

@volfikovi u nás líhnutí trvalo půl hodiny. A fakt jediná činnost kterou to dělalo bylo to, že to mělo hlad nebo jim byla zima a nebo byli nemocný. Opra du vyhozene peníze. Myslím si, že Furby je asi lepší

bamak
autor
19. pro 2018

Děkuju. Tak asi nebudu kupovat. Možná toho furbyho... Prý už se dá i vypnout.