Hromadná objednávka pro Pardubice - Lego Creator a Duplo

kvetinaina
5. srp 2013

Maminky z Pardubic, našla jsem ostravský obchod, kde prodávají Lego Creator v sáčku po půl kg za 279 Kč a Lego Duplo v sáčku po půl kg také za 279 Kč.
Duplo mají také v sáčku po 1 kg za 558 Kč nebo balení 2 kg za 1059. Udaná váha je přibližná, obsah je zcela náhodný, může obsahovat mix kostek různých tvarů a barev, někdy i podložky, figurky , zvířátka... V nabídce mají i box na kostky, některé náhradní díly, nebo třeba nálepky oči.

Již jsem u nich nakoupila, a chtěla bych si ještě přikoupit, ale ráda bych se vyhnula velkému poštovnému - dobírka vč.DPH 149,-Kč nebo - platba předem vč.DPH 109,-Kč. Proto bych ráda nakoupila hromadně, máte některé zájem?

PS: Prodávají i běžné sety, pokud byste měly zájem jen o originální balení.

tamarila
14. zář 2013

Jéé, ten obchod by mě zajímal, ale nejsem teda z Pardubic :( Nevěděla jsem že se lego prodává i na váhu. V ČR je velká fabrika na výrobu lega, možná že jsou to "přebytky" z výroby, nebo se to tak prodává běžně? Mohla byste dát prosím odkaz na ten obchod? 🙂

karolinamajova
23. dub 2014

Ahoj, já asi vím o jaký obchod jde. Taky u nich občas nakupuji lego na váhu 🙂 . Podívej se na http://www.hracky-kong.cz/lego-na-vahu.html. Lego je úplně nové a v každém sáčku mají figurku a nějaké to zvířatko. Já jsem byla s nákupem spokojená.