Jaké odrážedlo pro nejmenší se vám osvědčilo?

gwennie
7. čer 2014

Maminky, jaké odstrkovadlo pro nejmenší se vám osvědčilo? Malá má rok, chtěla bych jí něco koupit (nebo je to ještě moc brzo?), ale má jen 72cm, je hodně drobná.
Díky za vaše tipy 🙂

blondynka400
7. čer 2014

@gwennie záleží jestli ti už sama chodí. Ideální je cca 2 až 3 měsíce po té, co se samostatně rozchodí. Za mne jen nejlepší to malé plastové enduro. Jestli stačí ale 72cm to netuším, chtělo by to někde zkusit 😉

millyh
8. čer 2014

Ahoj 🙂
My máme puky a pohoda. Malý ho má už od Vánoc a je fakt že už v těch 7 měsících stál. V osmi začal chodit. Teď má rok. S odrážedlem se seznamuje postupně. Už si na něj i sám sedne. Má 81 cm a v těch sedmi měl přes 70 cm a dosáhl na zem. Co vím tak je to jedno z nejmenších odrážedel co se dá sehnat.
Hezký den Em

nataluskaa
8. čer 2014

My máme taky pukylino, je super, malá je taky drobná a naučila se na tom opravdu rychle, je to stabilní a super odrážedlo. Je sice dražší, ale je kvalitní a můžeš se spolehnout, že ho pak dobře prodáš, jako použité. Malá šla rovnou z puky na odrážecí kolo.

gwennie
autor
8. čer 2014

@nataluskaa
@millyh

díky za tipy, presne nad timhle jsem taky uvazovala 🙂

hojda
8. čer 2014

TAk pro ten první rok, bych koupila jen tu plastovou motorku Enduro a pak až odrážedlo. dělá se ve dvou velikostech menší a větší.

blondynka400
8. čer 2014

@gwennie já si tedy nemyslím, že puky je ideální. Sice je to stylovější než enduro, ale vzadu do má kolečka moc daleko od sebe, děti do nich narážejí nožičkama a když se naučí aby ne, tak pak jezdí tak divně, což není odeální pro kyčle. Taky jak je malé, brzy ta poloha sedu není ideální a ničí se kyčle. Většina dětí jezdí na malých odráždlech, když se tak koukenš kolem sebe......

trab1
8. čer 2014

Za mě PUKY nikoli. Vypadá sice moc hezky, ale 1) kolečka vzadu jsou dost od sebe a dcerka do nich neustále narážela nožkama 2) jak byla zvyklá na dvě kolečka vzadu, dělala ji poté velké problémy rovnáha a klasické odrážedlo. Když se naučila, raději měla a jezdila na žlutý plastový motorce za 200, na které se parádně vyřádila.

millyh
8. čer 2014

http://odrazedla.heureka.cz/puky-wutsch-oceansk...
Nevím jestli se ničí kyčle ale kdyby jo tak by ho Němci nevyráběli. A je fakt pro prťavce. Píší od 75 cm. Což enduro asi nebude. Náš tříletý se na něm vyřádí ještě dnes. A co s ním dělal v blátě to jsem nechapala 🙂
Každopádně jestli je možnost aby si malá jakékoli odráželo vyzkoušela tak to bude asi nejlepší. Myslím že díky ceně bude to enduro k sehnání i v kameném obchodě. A má ho spousta dětí.
Přeji dobrou volbu a šťastnou cestu

kamino
8. čer 2014

Ja jsem naprosto spokojena s obycejnou plastovou motorkou - vyrabeji tri velikosti,prcek na ji radil tak od 14 mesicu. Je drobny,v roce mel 8 kg a 73 cm,to zacal poradne chodit a behem dvou mesicu dostal odvahu a zacal sam zkouset motorku.

blondynka400
8. čer 2014

@millyh to jsem se fakt pobavila, že němci nebudou vyrábět něco co není úplně vhodné 😀 😀 Všude se bohužel vyrábějí nevhodné věci a je jedno, v jaké zemi 😉

krystalka
9. čer 2014

@gwennie - ahoj, syn měl odrážedlo od 15 měsíců, chodit začal v roce....měli jsmenejdřív malou plastovou motorku Cross, měla vepředu i vzadu dvě kolečka, takže byla i dost stabilní, řádil na ní pořádně, sjížděl obrubníky a pády nebyly téměř žádné...když z ní vyrostl, tak jsme koupili to větší Enduro a pak v necelých 3 letech měl koloodrážedlo, pak hned koloběžku a pak kolo 🙂

maraida
9. čer 2014

moje dcerka dostala k 1.narozeninám malé Enduro a spokojenost 🙂

hadriena
24. čer 2014

@gwennie určitě něco od Puky. Tyhle odstrkovadla se dají použít od nejmenších dětí. Mají dva modely Pukylino http://www.skibi.cz/detske-odstrkovadlo-puky-pu... a Puky Wutsch http://www.skibi.cz/detske-odrazedlo-puky-wutsc... To Pukylino máš od roku, ten Wutsch je od 1,5roku. Jestli je malá drobnější, asi to bude chtít to Pukylino.

vadehr
Odpověď byla odstraněná
Zobraz