Jaké umělé mlíčko je nejlepší?

andy3103
7. čer 2015

Ahoj holky..chci se zeptat,jaké máte zkušenosti s mlíčkem Hipp 1 combiotik ..? popřípadě jaké je nejlepší?Mám měsíční dcerku a přijde mi ,že už jí moje mlíko nestačí..vyžaduje kojení už po 45 minutách..jak kdy teda ,ale přes den je jako blázen 🙂 chtěla bych jí teda zkusit po kojení dát ještě trochu UM. Nebo bych neměla? Díky za radu 🙂

katyxq
7. čer 2015

A přibývá dobře? V těchhle vedrech není nci divného, že se potřebuje kojit často - musí doplnit jak tekutiny, tak kojení navozuje i psychickou pohodu 😉

blecha94
7. čer 2015

První dva měsíce jsem dceru krmila Hippem HA, pak jsme přešli na normální a spokojenost absolutní. Nikdy neměla problém s břichem, nikdy neměla zácpu, tyhle problémy absolutně neznám. Takže za mě 1*.

nikus30
7. čer 2015

Ja bych Zkusila jeste pockat ,presne v takovych vedrech se ji nedivim,pokud pribyva v pohode..
Ja v prvnich 6 tt kojila nekdy I po hodine a to nebyla vedra🙂 🙂.

melodygirl
7. čer 2015

@andy3103 přesně tímto přístupem ženy přicházejí o mléko a přestávají kojit v tak ranném věku. Souhlasím katyx. Já kojila kdykoliv si malá řekla, klidně 20x denně/noci, mléko se vytvořilo díky jejím potřebám tak akorát. Musíš ale sledovat, zda-li přibývá na váze. Čím častěji kojíš, tím více mléka se ti tvoří.

jge
7. čer 2015

Ja u prvniho kojila po hodine.....Jeste vyckej, kazde dite je jine, pokud pribira na vaze, neresila bych to

chris_n
7. čer 2015

kazdému sedne neco jiného... my jsme spokojení s Bebivita

gosa22
7. čer 2015

počkala bych s UM, postupně se to srovná, třeba ani nemá hlad, ale chce se tulit a líbí se cucmat prso 😉 je ještě malinká, zbytečně nedávej UM, když máš mateřský 😉 ve vedrech je to běžné, taky máš určitě větší žízeň 🙂

filajka1
7. čer 2015

@andy3103 zadne UM neni lepsi, nez MM. Prikladejte casto, hlavne v noci, neverte famam - slabe mleko neexistuje, je jen to optimalni pro Vase miminko v danou chvili.

alboo
7. čer 2015

ač jako nekojící matka, pokud prospívá, tak žádný UM! tím akorát přijdeš o MM... v tomhle vedru a i jinak v tomhel věku je takovýto časový interval naprosto OK 🙂 ale chápu Tě!
jinak k HIPPu, naše první a jediný UM, naprosto bez problémů

filajka1
7. čer 2015

@andy3103 vy taky nepijete v techto vedrech v pravidelnych, napr. 3h intervalech.. Zkuste na FB skupinku "laktační poradkyně/poradci, zastánci a milovníci kojení spojme se 🙂"

mecoun
8. čer 2015

@andy3103 Myslim, ze je v poradku, ze vyzaduje kojeni tak casto...ja sice kojila cca po dvou hodinach, ale moje kamaradky maji presne takovou zkusenoust jako vy, navic kdyz je miminko tak malinke, tak verte, ze se to brzy upravi a intervaly mezi kojenim se prodlouzi. My pouzivame Sunar Premium a jsme moc spokojene, povazuji to diky slozeni, ktere jsem dlouho zkoumala, za to nejlepsi na trhu, obsahuje totiz mlecny tuk - nejvic podobny materskemu mleku.

evicka844
10. čer 2015

já bych taky ještě počkala, ale záleží jen na tobě, jak to cítíš. Pokud UM, tak hipp combiotik, naprostá spokojenost a žádné problémy. Dávám ho staršímu synovi pořád a to má skoro 2 roky.

veverka.terka
11. čer 2015

ahojky, my sme přešly na UM cca ve 4 měsících dcerky, protože jí právě moje mlíko nestačilo, brečela, teklo mi to už málo, at sem dělala, co sem dělala, měla jsem půjčenou el. odsávačku od Medely, stimulovala prsa, mazala a nic. tak sme přešly na UM na Nutrilon a dcerka byla nadmíru spokojená, byla nabaštěná, nevřískala tak a bylo 😉 🙂 v 6-ti měsících sme přešly na Sunar complex, měla po tom Nutrilonu docela průjem a navíc i cenově je nejdražší. Ten Sunar nám vyhovoal dobře, žádné problémy sme po něm neměly, tak sme u něho zůstaly až do ted 😉 🙂 A chutově mi i Sunar přijde fakt nejlepší, je takový mléčný, nasládlý, jemný....Oproti Nutrilonu víc taková mlíková chut. A bebu sem chutnala u neteře a ta je teda šíleně nahořká. S jinými mlíčky zkušenost nemám.

bartovka83
11. čer 2015

Tez se priklanim k tomu pockat. Jakmile date UM, tak je s kojenim vetsinou rychly konec. To mohu rict z vlastni zkusenosti. U me to bohuzel bylo zbusobeno velkym psych. naporem, protoze v te dobe me opoustel manzel po 12 letech, ale dodnes lituji, ze jsem to neustala lepe a kojeni nezachranila. Usetrite tim spoustu penez a casu s vyvarenim lahvi a pripravou UM a hlavne mate pro miminko vzdy to nejlepsi stale u sebe v optimalne teplote. Tutiz nemusite na cesty tahat spoustu veci, jako je to v pripade krmeni z lahve. Pokud vsakopravdu budete muset prejit na UM, tak dle meho nazoru nejde rict, ktere je nej, kazdemu miminku vyhovuje neco jineho. Syn byl do roka na Nutrilonu a pak jsme presli na Sunar coplex, ktery pije dodnes a to jsou mu tri. S obojim jsem byla spokojena. Jen ten Nutr. je trosku drazsi. Preji hodne zdaru a hlavne se nestresujte. To neprospeje ani vam, ani miminku.

andy3103
autor
8. črc 2015

děkuji moc všem 🙂 už se nám to spravilo 🙂 stále kojím ...ale občas se mi vždy po koupání vzteká a pláče jako kdyby mi neteklo.... ale jinak pije dobře 🙂 nevíte co s tím vztekáním ?

filajka1
8. črc 2015

@andy3103 tipla bych si, ze je to reakce na snizene mnozstvi mleka takhle navecer.. navysit laktaci - vice prikladat, kojit hlavne v noci (tvori se prolaktin), kojit na pozadani, nedavat nic lahvickou, nedavat UM. A verit si, ze to zvladnete, jste sikovna!