Jakou panenku pro 20 měsíční holčičku?

jammiee25
13. říj 2013

Maminky doporučíte mi nějakou panenku k Vánocům pro v tu dobu již 20 měsíční holčičku? Žádná kritéria nemám, neměla by být jen moc těžká a ráda bych aby měla v pusince otvor na dudlíka, nebo lahvičku. Krásné panenky jsou od Nines, ale mají právě dudana jen na ozdobu 😢 . Zatím mám favoritku Baby Annabell, ale je jich několik, tak nevím kterou vybrat. Poraďte prosím s jakou panenkou si Vaše holčičky nejvíc vyhrají 😉 .

hrusti
13. říj 2013

My jsme dceri ke 2. narozeninam kupovali panenku Chou Chou http://www.dracik.cz/panenka-chou-chou-cheeky/

lucieandrlova
13. říj 2013

Dcera se bála mrkacích panenek, tak jsem měla strach, abych vybrala správně... Chtěla mimi ve 14 měsících (viděla panenky v hracích koutcích... 🙂) Vzali jsme ji do Bambule na Harfě a tam byl celý regál panenek... Vybrala si tuto Nenuco:
http://www.kamilka.cz/index.php?main_page=produ...

Je střední velikosti, dobře se obléká. Dá se jí dát dudlík a náhradní jsem koupila za 19 Kč v Puntanele... Oči jsou pevné, nezavírají se. Četla jsem, že malé holčičky se mrkaček bojí, dále bylo v časopise Maminka, že by měly být panenky jednoduché, čím méně funkcí, tím lépe. Rozvíjí to představivost a děti to více baví, když si mohou "vymýšlet, co panenka dělá, než když třeba sama začne brečet...Tato to splňuje. Dostala ji k vánocům v 16-ti měsících a byla s námi i na 2 dovolených a všude, kam jsme šli, takže asi se jí moc líbí. Teď má období plyšáků, tak to střídá. Pokud Vaše dcera mluví o miminku, tak bych asi koupila bez vlásků, pokud mluví o holčičce, koupila bych s vláskami... Jinak doplňkově si hodně hraje s malou panenkou z hraček Wiky za 43 Kč, ale tu má povolenou nosit na písek, do vody... Všude. 🙂 jinak na you tube jsou videa panenek, tak tam se občas dívám, co ji zaujme. Líbila se jí panenka plavací. Zatím váhám. Představa, že bude chtít pořád napouštět vanu... 🙂)

limpopocz
14. říj 2013

Dobrý den, já bych vám nabídla panenku Hello Kitty "první slova", která se umí smát, palkat a říkat máma a táta...