Jakou panenku pro 2leté dítě?

dita1979
30. črc 2015

Přemýšlím, jakou panenku koupit pro 2 holčičku. Na trhu toho je opravdu hodně a tak by mne zajímalo, co jste pořídili, nebo se Vám líbí a budete pořizovat Vašim dětem a z čeho mají vaše děti radost......Přemýšlím o chodící panence Baby alive......ale taky se mi líbí chodící panenka Adélka, ale na tu není moc reklam a tudíž nevím, jak chodí a jak pořádně vypadá. Budu ráda za každý příspěvek. Děkuji

veruska007
30. črc 2015

Dcerka slaví za pár dní dva roky. Panenky ji chytly tak posledního půl roku. Je to malá raubířka. U panenek nejvíce ocení pěkné dlouhé vlásky (ne z vlny), velká očka s dlouhými řasami (ne zavírací, to by ještě zničila). Preferuje panenku velkou cca 40 cm, lehkou, s měkkým tělíčkem. Těm serepetičkám okolo (lahvička, nočník, převlékací šatečky) zatím vůbec nedá. Leda tak kočárek. Dcerka má zatím panenky 3 + 1 miminkovskou na kočárek od Lamaze. Nejvíc si vyhraje s panenkou z Tesca, v akci stála 60,-, s dlouhými vlásky, plastovým tělem a ručkami, jinak měkká z látky. Chodící panenka mi pro tak malou holčičku přijde ještě brzo.
Na dovolené jsme byly v penzionu s dětskou hernou, panenek tam byly desítky. Popis je dle toho, jaké panenky si dcerka vybírala.

mandala
30. črc 2015

Souhlasím s #veruska007, když byly dcery takto malé, tak hledaly panenky spíš menší, nebo tak akorát do ruky s měkkým tělíčkem a dlouhými vlásky. Postupně jak rostly, tak se jejich vkus začal tříbit, pak upřednostnovaly teprve to příslušenství okolo. S panenkami si hrají dodnes, starší dostala ještě v loni k vánocům panenku Adélku, ne tu chodící, ale mluvící, teprve zhruba od těch 6 let si s panenkami opravdu vyhrály, hrají si na maminky, strojí si je, starají se o ně. Z mých zkušeností - myslím, že by stačila úplně obyč. panenka, někdy jednodušší hračka udělá větší radost, než ta, která má sto funkcí. 😉

majdlena
30. črc 2015

Taky souhlasím s tím, co psaly holky...i když u nás to bylo v něčem trošku jiné....moje obě holky si nejvíce oblíbily ne s vlásky, ale miminko. Jinak parametry také - menší, bez funkcí, látkové tělíčko. Já se v těch značkách moc nevyznám, co píšeš, my máme Anabel, ale ten typ se jmenuje My first baby Anabel (te´d nevím, zda jsou tam dvě l?), . Je to pro malé děti, nic nedělá, ale starší dcera si s ní občas hrála snad ještě loni (je jí 12) a mladší si ji také nejvíc oblíbila mezi vším, co máme už doma.

shine2015
30. črc 2015

Llorens....mrknete na heureku, mají miminka i panenky ...některé dělají zvuky jiné ne a přijatelná cena .....a jsou nádherné.

stellamax
30. črc 2015

Dcerka si ve dvou letech vybrala panenku Annabelle. Má ráda panenky co jsou jako miminka a nechce, aby panenka chodila. Ta její hýbe rukama jako miminko.
https://www.mall.cz/panenky/babyannabell-ospala...

tarien
30. črc 2015

My jsme kupovali měkkou panenku miminko, s mrkacíma očima - to se malé hodně líbilo na návštěvách a mluvící, což se líbilo hlavně mně, ale i pro ní se stala víc zajímavou...dostala pak i další panenky, s vlásky, látkové, ale s touhle jedinou si hrála a hraje. Ona si totiž nejvíc hraje s autíčky 😉 že ji panenka zaujala, je co říct. Kupovala jsem ji v Dráčiku, není značková, je to napodobenina těch značkových panenek. Pro začátek ji to stačí 😉

lrg
30. črc 2015

Máme měkkou Chou Chou a dceru vyloženě rozčiluje, jak je taková neforemná a plandavá 🙂 Nemůže jí posadit. Takže k vánocům plánuju koupit Baby Born. Sice ještě ty všechny funkce nevyužije, ale líbí se mi jak vypadá, ideální velikost a funguje bez baterií. A myslím, že za relativně dobré peníze hodně muziky 🙂

dita1979
autor
30. črc 2015

Holky děkuji za Vaše příspěvky, Baby born je moc hezká, ale přesně, podle mě má moc funkcí.....ještě jsem objevila panenky, vypadají jak reálné a mají hadrové tělíčko od firmy Nines. Nemáte někdo?