Jaký tablet pořídit?

frankie
25. led 2016

Prosím o radu. Chceme koupit synovi za vysvedčení tablet a případně i jeden do rodiny. S jakou značkou jste spokojené? Syn by to měl hlavně na hry, do rodiny na brouzdání po netu, videa, písničky... Do rodiny bychom chtěli určitě 10 palců display a syn 7 nebo 8 palců display.

ivca_ch
24. bře 2016

Lenovo Ideatab

denousek
24. bře 2016

Já mám tedkom lenovo Yoga a super.děti mají levnější.asus

kika_21
24. bře 2016

Jsem spokojená nejvíc, když dané přístroje jsou vypnuté.Když děti čtou, malují, baví se spolu, když mě slyší, když se zabývají realitou. Za mne značka LES. 🙂

lauramala33
27. čer 2016

Zdravím, my jsme dceři koupily Lenovo Medion pro děti a je spokojenáhttp://www.repasovnik.cz/tablety-pc/1151-7-tabl...

chris_n
27. čer 2016

ani díteti bych nekoupila nic mensího, nez 10 palců

chris_n
27. čer 2016

@kika_21 souhlasím. My ted ale treba plánujeme dávat tablet do auta. Jezdíme za rodinou pres 500km a mladá se zbláznila a v aute v sedačce hrozne vyvádí (poslední mesíce). Takze do tabletu pohádky a nazdar.

frankie
autor
28. čer 2016

Pořídili jsme Lenovo Yoga. Děti maji povoleno max 2 hodiny denně. Už to bylo tak, že všichni maji tablet, já ho chci taky. Ale je to fajn, když se na dovče můžu podívat, jde se co děje.

dalmatinka2004
14. lis 2016

Ahoj, u nás se ujíždí na DELLu - obecně - jak stolní PC, tak notebook i tablet máme od DELLu - je to asi nejspolehlivější značka - na něco jsou trochu specifičtější, ale na druhou stranu poruchovost minimální. 🤐
Co se tabletu týče, bacha na to - dcerka by u toho nejradši seděla nonstop - chce to trochu nastavit pevna pravidla hned z kraje! Snažím se to minimalizovat max. na hodinu denně - někdy ani to ne. No a jinak máme zatím 2 ks - já a manžel, tak si na střídačku půjčuje naše. K ježíšku jsem chtěla pořídit její vlastní, nakonec jsem si ale říkala, že kupovat novej se mi nechce, tak jsem vyhlídla repasovanej. 🙂 https://www.technimax.cz/tablet-dell-venue-11-p... Je to výhoda, že to má záruku - oproti bazaru - tak snad to nebude nějaká blbost. ;)