Kde koupím kočárek Tako? Královéhradecký kraj, Praha

wrbka
1. dub 2015

Ahoj, prosím kde kupujete tako kočárky? Myslím tím kamennou prodejnu, kde je možné si kočárek i naživo prohlédnout. Jsem z Královéhradeckého kraje ale asi ani Praha by nebyla problém. Na internetu jsou jen eshopy a tam se bojím případného servisu kočárku. Děkuju moc. 😉

wrbka
autor
1. dub 2015

Nikdo?

slunickova123
1. dub 2015

Ahoj, mam kocarek Tako Laret koupeny v Liberci v centru v prodejne Petto. Petto je take v Ml.Boleslavi. take jsem si ho chtela vyzkouset..mnoho stesti;)

reketka
1. dub 2015

Mam z eshopu z Brna, kdyby jsi chtela ten samy, tak zaridim exkurzi na kocarek. Mam Tako Acoustic 2014, jinak doporucuji kocarky ruzovy panter, napoprve nam poslali spatny adapter a vymena byla do tri dnu a naprosto bez problemu. Jinak jsou to kocarky z polska, tak vyrazit tam do nejake prodejny.

wrbka
autor
2. dub 2015

Moc dekuju zkusím tu Boleslav. Brno je pro nas z ruky ☹

kubinkov
2. dub 2015

@wrbka 😕 Nejlépe kočárek Tako nekupovat.

wrbka
autor
2. dub 2015

A to jako proc? Znam nekolik maminek ktere v nem odvozily dve deti a jsou spokojene. .. hold kazdy nemuze dat za novy kocarek 25000kc.

bambullkaa
2. dub 2015

@wrbka a co ty Opatovice nad Labem? Nezkusíš?

wrbka
autor
2. dub 2015

@bambullkaa zkusim asi oboje. Ale na opatovice nemuzu najit zadny kontakt.

wercee
2. dub 2015

Ahoj, mám Tako Laret a kupovala jsem ho v Praze v Dětském růžku na Smíchově. Ale nemají tam vždy všechny kočárky vystavené, je to menší prodejna a mají tam každou chvíli vystavené jiné. Když jsem tam byla, tak ho tam zrovna měli, doporučuji raději zavolat předem. Mám ho teprv půl roku ale zatím jsem spokojená 😉