Kočárek Jané Slalom Pro vs. Concord Fusion, poraďte

pettullaa
3. říj 2012

Maminky prosím poraďte jaký koupit kočárek? Už jsem bezradná ☹ Nejvíc tede přemýšlíme mezi Jané slalom a Concord Fusion. U Concordu mi vadí, že nemají nafukovací kolečka, máte někdo nějaké zkušenosti? Děkuji 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33584399&tab=0
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36487772&tab=4

kacka.l
4. říj 2012

Jezdila jsem s oběma a určitě byl lepší jané slalom. Fusion měl zase větší ložnou plochu, ale jen o kousek. Oba jsou super, do města fusion stačí, já jsem z vesnice a přední kolečka dost hrkaly, prostě slalom byl jízdně lepší.

pettullaa
autor
4. říj 2012

Já jsem právě taky z vesnice a těch koleček na concordu se bojím :( nafukovací budou do terénu asi lepší. Jen mě na slalomu vadí, že je tříkolka.

kacka.l
6. říj 2012

@pettullaa Já sem měla skoro vždy trojkolky a já je prostě raději než čtyřkolky a právě v zimě ve sněhu byl slalom super.

ada99
28. lis 2012

@pettullaa my máme Jane Slalom pro a neviemsi vynachvalit..Svagrova mala zasa Concord, ale kolecka dost po case hrkali....Syn ma dva a pol roka a Jane stale sluzi ako ma..Plne vyuzivany kocik, velky, priestranny super...Nesla by som do inej znacky ako JANE SLALOM 🙂

darrez
29. lis 2012

Jsem rada, ze nekdo resi stejny problem, vyhledla jsem si tyhle dva kocarky a neumim se rozhodnout 😒 ale podle vas tedy asi vyhrava jane..ale prave je to 3 kolka, neni to nevyhoda?