Kola, elektrokola, pohyb. Je nějaká dobrá varianta kol?

adelicka001
20. říj 2019

Maminky jak trávíte čas s dětmi. Mám dva syny pět a sedm let, tak jsem si říkala že je hrozně moc baví jezdit na kole, ale já to prostě moc nedávám... Je nějaká dobrá varianta kol? Pohyb mi prospěje a dětem taky, takže bych to ráda změnila

konidana
21. říj 2019

@adelicka001 jde o to hlavně začít. Pomalu, párkrát týdně třeba na hodinku, později si můžete dát o víkendu třeba půldenní výlet na vzdálenější hřistě nebo do cukrárny někde 🙂 Pro začátek jsou ideální cyklostrezky a cyklpotrasy podél řek

areh
22. říj 2019

Nevím, jestli jsem pochopila, jak to nedáváš. Fyzicky? Nebo tě to nebaví? Pokud tě nebaví jezdit, tak si třeba pořiď brusle nebo koloběžku.
Pokud to nedáváš fyzicky, tak jedině trénink. Jak píše paní výše, začít pomalu,dělat pauzy a určitě to půjde 🙂 elektrokolo je super tak pro důchodce a lenochy (pardón, na tohle mám fakt vyhraněný názor). Nebyl by to dobrý příklad pro syny.

ivana354
22. říj 2019

@areh Ty mas zkušenost s elektrokolem? Pro někoho s malou fyzickou, zdravotním problémem, nadváhou , to je dobre řešení. Lepší nějaký pohyb než vůbec žádný pohyb. Na elektrokole musíš šlapat, samo nejede, to není babeta, ty si můžeš nastavit rychlost a podle toho ti motor pomáhá, na rovině min, do kopce ti muže víc pomoci. Chce to vyzkoušet.