Kolik utratíte za dětské knihy?

astra13
17. zář 2016

Jak casto kupujete svym detem knihy a kolik za ne mesicne utratite? Ja knizky miluju a dceri je kupuju casto a od utleho veku, zacinaly jsme leporely a ted uz ma rada vetsi formaty. Nekdy udelam utok na knihkupectvi a utratim dva tisice a potom mesic nic, ale tak prumerne to vychazi na 500,- mesicne. Naopak ji nekupuju plastove blbosti a nekvalitni hracky, takze to je vlastne cely jeji hrackovy rozpocet. Tak by me zajimalo, jak to mate s knihami vy 🙂

panickatlamicka
17. zář 2016

Knihy pujcuji v knihovne a kupuji jen na Vanoce, narozky, svatek, vyznamnou udalost .

denisa_k
17. zář 2016

Vcera jsem v knihkupectvi nechala 1700. Obcas zajdu i do antikvariatu, kde se daji za par korun objevit i nove knizky

margot_ka
17. zář 2016

Kupuju jako darek, ted treba sbiram ty z alberta a postupne je dostane. Jinak chodime do knihovny

kamino
17. zář 2016

Díky Albertu dost ušetřím, pak využívám slev u Svojtky či Albatrosu, knihy kupuji většinou právě při akcích a pak je dávám jako dárek či odměnu.. ročně tak kolem 800. Mám hodně knížek ještě po mně a když mě něco zaujme v antikvariátu, tak klidně nakupuji tam..

zuz4a
17. zář 2016

Miluji knihy a vůbec by mi nevadilo utratit za ně majlant 🙂. Ale vadí mi, že se pak doma jen valí v knihovně a práší se na ně. Takže knihy nekupuji a chodíme do knihovny 🙂

drzticka81
17. zář 2016

knihy kupujeme jen na vanoce, svatky a narozky-ale je od vsech -takze od kazde babicky a nas rodicu, jinak mam docela dost knizek jeste z detstvi-byla jsem knizni milovnik, ale nektere pohadkove knihy mi prijdou psane tezkym jazykem......takze kupuji knihy, ktere neznam z detstvi 🙂))) ale dle me je lepsi varianta pujcovat si z knihovny a ty ktere zaujmou na vicero cteni-poridit do knihovnicky domu 🙂))

kittykat22
17. zář 2016

@astra13 za knihy utracam celkom dost. Ako dieta rastie tak sa meni aj kniznica. Ale ma len par oblubenych kniziek - ktore si nechavam. Ten zvysok predavam a peniaze pouzivam na nakup novych kniziek. Neskor planujem prihlasenie do kniznice.

betelgeuzz
17. zář 2016

Knížky kupuji k různým příležitostem, hlavně ty naučné, do kterých člověk nahlídne častěji. A už nějakou dobu chodíme s holkama do knihovny, mají to moc rády, prohlížet si tam knížky a vybírat, kterou si vezmem domů na čtení.

lv
17. zář 2016

já do knihovny vyloženě musím 🙂 8-10knih za měsíc bych neutáhla..jó být bohatá, tak utratím moc. Pro mě je cena 300kč moc. Takže já jen vánoce, narozeniny dětem. 500? A moje máma jim kupuje, i mě sem tam.

ladyhacek
17. zář 2016

tolik peněz nemáme - kupuji na narozeniny , svátky a občas nějakou když je v akci nebo se mi moc líbí - teď jsem byli v levných knihách a měl atam 20,- (teď má sny 18m, ale myslím, že sto nezmění)
Plastových hraček také nemá tolik

verka4d
18. zář 2016

Děti dostávají knížky na vánoce,ale každý tak max.do 200,- za knížku. Jinak jsou přihlášení do knihovny,protože mají ve škole povinnou (doporučenou) četbu a to jim fakt kupovat nebudu,jen by se pak na to doma prášilo. Sem tam koupíme něco přes školu,mají tam nějaké množstevní slevy,tak když je nějaká příležitost a děti si určitou knížku vysloveně přejí,tak to takto využíváme. 500,- měsíčně za knížky je na nás trošku dost,už tak nás stály učebnice angličtin do školy přes 500,-... a to je teprve září...

konidana
18. zář 2016

leporela a knihy pro malé děti jsem nekupovala, moje máma měla velkou zásobu po mě i po sobě a další nové knihy kupovaly převážně prarodiče jako dárek. Co chodí děti do školky a do školy, tak minimálně 2x spíš 4x za rok donesou katalogy a objednáváme a objednáváme... každému většinou 1 až 2 knihy. Knih máme doma hodně, ty dětské ani nestíháme číst.(nějak jsme polevili ve večerním čtení, děti kolikrát večer číst už nechtějí, radši si třeba kreslí, vymalovávají, povídají nebo dcerka už také občas čte sama)

krystalka
19. zář 2016

Dětské knížky kupujeme poměrně dost, ale pravidelně každý měsíc ne....spíš podle příležitosti, jednak jako dárky a potom třeba když projeví větší zájem o nějaké téma, tak něco třeba nakoupíme domů....jinak taky chodí do školní knihovny a ještě normálně do městské, tam si toho půjčujeme taky dost....ale syn má radši ty knížky svoje doma, když se k nim můžeme kdykoli vrátit....taky šmejdím po antikvariátech.....jinak měli jsme doma dost knížek ještě po mně a po manželovi, ale brzy jsme zjistili, že syna zajímají úplně jiná témata a taky jazyk, kterým jsou psané, pro něj nebyl nijak přitažlivý......z našich původních knížek se jich ujalo fakt jen pár....