Koloběžka 3v1 odrážedlo, poraďte

cacenka_d
26. zář 2015

Dobrý den, pořádně jsem nikde tady nenašla konkrétní zkušenosti, tak se ptám. Mám 18 mesicni holku se snahou jezdit (starsi nechtela vubec) ma 81 cm a ted resime co za odrazedlo. Na lenu seda blbe, kachna pekny, ale nikdy se na tom poradne nenaucej jezdit je to siroky a pak spis na odrazedle slapou a na to je zase malinka. Nasla jsem tohle, ale je to o tom, ze mi kazdy rekne jen videl jsem na tom to dite jet, vyzkouseli jsme to ne primo moje dite to ma, je to dobry, vydrzi to, ma smysl to koupit i za tu cenu, je to i pro takovehle pidi prcky apod. Proto se ptam, rozhoduji se navic mezi 2 variantami.
Dekuju vsem za nazory, opravdu mi moc pomuzete 🙂 Preci jen neni to klasika co by tu byla uz mnoho let.

varianta 1
http://www.micro-kolobezky.cz/mini-micro-3v1-zl...

varianta 2
http://www.beatitudo.cz/katalog/fram

anushka111
27. zář 2015

Osobní zkušenost nemám, ale napadá mě co si ji na jeden den zapůjčit. Nevím tedy jestli je to u vás technicky možné, ale třeba v praze je půjčovna - kolobezky pro dospele - a koukala jsem že mají v nabídce i tu vaši, stojí to tam 3 stovky na den. Případně se mrknout jestli nemáte nějakou takovou půjčovna blíže u vás, koukala jsem že už jich je v celé čr vcelku dost.

gepe
27. zář 2015

Mame od Micra Mini2Go, zataci jako jine od nich diky balancu tela ditete, pod sedatkem ulozny prostor, ktery se vyndat. Uhel zatoceni neni velky,jeste se nestalo, ze by z nej spadla. Nasi mlady jsou jiz 2 roky a jezdi na ni rada. Avsak, je tezsi nez klasik bezna plastik apod odrazedla, tak do mirneho kopecku jet na nem jeste nechce. I presto bychom nemenili a holt s ni poroste 🙂 i dal bychom zustali u Micra + teda i nasledne kolo. Fram neznam. Predtim jsme zkouseli s ni ruzne druhy odrazedel a vzdy je prorvala.

janpavel
28. zář 2015

máme fram (s nálepkami hasiče). testujeme, leč mlaďas moc jezdit nechce (ale do předního úložného prostoru si vždy hodí nějaký ten kolík nebo větev, abychom domů přeci jen něco přinesli 🙂 ). mohu tedy zatím dát pouze svůj názor, že konstrukčně je fram dobrý. nevěřil jsem, ale opravdu mu svítí i ta kolečka. 🙂

podle obrázku vypadají obě totožně. blíže jsem nezkoumal. takže bych se spíše zaměřil na cenu (taktéž stejná), dostupnost (nevím) a případně jestli si ji lze někde vyzkoušet, jak píše anushka111

agomila
9. lis 2015

Máme Micro Mini a je super. Akorát syn je tak akční, že ho to jako odrážedlo přestalo bavit a chtěl koloběžku. Na ní jezdá od cca 2 let a tří měsíců. Předělávání z odrážedla na koloběžku je jednoduché, odrážedlo i koloběžka je stabilní, dobře udělaná, řízení náklonem je intuitivní, syn se to naučil velmi rychle. Určitě doporučuji.
Jinak jsem viděla přesně tuto koloběžku 3v1 půjčovat tady a je to tam za 300 za týden:
www.prubnihracku.cz

rascal
26. lis 2015

Holky kdybyste některá chtěla kupovat Fram od Beatutida, tak tady můžete využít slevovýho kupónku na 10 % lvkv1507