Máte někdo v bytě zahradní domeček?

baterie
9. črc 2015

Ahoj, chci se Vás zeptat... Moje dvouletá dcera naprosto zbožňuje ty zahradní hrací domky a jelikož zahradu nemáme, tak zvažuju, že bych jí ho pořídila do pokojíčku. Máte někdo zkušenost a typ na nějaký malý, hezký domeček, který vaše děti baví?

nov777
9. črc 2015

@baterie My mame domecek na zahrade a na podzim jsme ho prestehovali do pokojicku. 😉 Takze to urcite jde, dala bych ti odkaz, ale konkretne do pokoje bych koupila mensi, nez mame my. 😉 Mame Marianplast Happy House.

myskin
4. srp 2015

@baterie naší dceři přinesl zahradní domeček Ježíšek když jí byl rok a půl. Zahradu nemáme, přes rok jsme ho měli doma a byl velmi oblíbený i návštěvama 🙂 . Pak ji to přešlo a domeček jsme dali k babičce na zahradu. Byla to značka Smoby, byl jako z pohádky o Sněhurce, na dveřích trpaslík, u vchodu lucernička, na komínu veverka,...velikost tak akorát. Hlavně dát pozor aby domeček nebyl moc nízký a dítě v něm mohlo stát.

tumolga
14. srp 2015

Holky poradte,prosím . Chci koupit dceři zahradní domeček a nemužu se rozhodnut který . http://kohoutcentrum.cz/smoby-domek-floralie-ne... a nebo https://www.hracky-4kids.cz/smoby-sm-310209-dom... ??? 🙂