Odrážedlo pro dítě 9 měsíců a více. Máte zkušenost?

katharin
29. bře 2008

Ahoj,
chtěli bysme Lukovi pořídit nějaké odrážedlo,nebo něco podobné.Zatím sám nechodí,tak když bude pěkně,tak aby sme ho mohli venku posadit a nespadl.Je něco takového?Máte nějaké zkušenosti?Jestli tohle téma už je,tak se omlouvám,netuším,kde je hledat.

samsa
29. bře 2008

Ahoj Katharin,
my jsme pořídili malé autíčko Chicco. http://www.detatko.eu/info/Odrazedlo-Chicco-Del...
Má ohrádku, takže dítko nemůže spadnout, rukojeť, za kterou to autíčko tlačíš, má hrací pultík se zvuky zvířátek, který se dá oddělat a je z toho jídelní pult. Ta ohrádka i rukojeť se dá oddělat, takže je pak z autíčka klasické odrážedlo.
Je trochu dražší, nás vyšlo něco přes 1800,-, kupovali jsme ho tady: http://www.eshopbaby.cz/katalog/auto-de-luxe-od...
Chtěli jsem původně něco levnějšího, ale naše N. je drobek (něco přes 8 kg) a tohle bylo jediné odrážedlo, ve kterém dosáhla nohama na zem. A malá je nadšená, pořád se chce vozit. Ale doporučuju ho vyzkoušet v obchodě...., aby mu nebylo třeba malé.

aponchie
29. bře 2008

v Globusu nebo Tesku maji ty klasicke odrazedla auticka i se zadovou operkou uloznym prostorem pod zadeckem a piskacim volantem cena cca do 400kc potom pro starsi motorky enduro a pod...

katharin
autor
29. bře 2008

Samsa:
super moc děkuji za radu.Uvidím,jestli se jěště někdo přidá,aby sme to mohli řešit co nejdřív.Doufám,že už konečně bude hezky abysme mohli vyrazit ven aby Lukáš začal objevovat svět jinak než z kočárku.

katharin
autor
29. bře 2008

A nevíte o nějaké takové jakoby "kleci"na kolečkách.V Globusu mají něco podobnýho pro nákupy s dětmi.Ale chtělo by to něco menšího.Na parkovíní bysme museli asi zvětšit byt. 😀

katharin
autor
30. bře 2008

Nic?!?!?! ☹ ☹

katharin
autor
3. dub 2008

Ahoj,vážně mi nikdo neporadíte?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Prosim,prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aponchie
3. dub 2008

jeste jsi ho nekoupila? 🙂

katharin
autor
3. dub 2008

Ne,ne sama si nikam netroufnu a můj drahý je od rána do večera v práci,tak snad víkend,nebo až další.Počasí se stejně kazí,tak to asi nespěchá.

neeve
3. dub 2008

Katharin dokud nechodí, tak mu nic takového nepořizuj! Viz ta diskuze, co je tu na ní odkaz... holky mají pravdu... Nač pospíchat, ať si objevuje svět sám dle svých současných předpokladů... Proč bychom jim měli podstrkovat něco dřív než na to mají uzpůsobené tělíčko?