Odrážedlo Puky LRM nebo LR1. Máte zkušenost?

neu.sona
7. bře 2011

Ahojky,

vím, že je tu spoustu diskuzí na téma odrážedla, ale mě by zajímalo pouze tohle. Nakonec jsem se rozhodla, že FIRST BIKE kupovat nebudeme a koupíme PUKY. Ale nevíme, zda mu bude už to LR1 a zda s brzdou nebo bez. Malému je 21 měsíců. Na motorce jezdí jako drak. Spíš mi jde o to, aby pořádně dosáhl na zem. Měří asi 88 cm. Máte někdo zkušenosti, jestli takhle velké dítko dosáhne na zem i s tohodle, aby se mu dobře jezdilo?

neu.sona
autor
8. bře 2011

To nikdo nemáte Puky??

pwpol
17. bře 2011

LRM je od 85cm a LR1 je od 95cm. Brzdu se dítě naučí používat od 3let. Já jsem právě dala dohromady LRM, ale dcera se šprajcla a nechce na něm jezdit, protože neudrží rovnováhu a cítí se na něm nejistá.. na motorce taky jezdila parádně, ale měla kola 3, že ano.. Takže jsem sama zvědavá na vývoj a doufám, že ho nebudu muset za 14dní prodávat na bazaru.. Jo a nezapomeňte koupit helmu, tohle už docela frčí...

pwpol
17. bře 2011

Btw. měří 86cm a myslím, že na to větší by nedosáhla na zem a nejspíš by ho ani neunesla, tzn. nevzedla, má 11kg a je jí 28. měsíců. Tohle by jí mělo vydržet až do 4let, co tak sleduji její váhový a růstový příbytek a pak hned půjdeme do kola bez postranních koleček, pokud to teda nevzdá a naučí se..

jangrym
9. čer 2011

Syn jezdi na Puky LRM od vysky asi 82 cm (vek 19 mesicu). Po tydnu nebo dvou pri jizde z kopce zacal zvedat nohy a uzival si balancovani. Ted ma 21 mesicu a shanim pro nej pomalu kolo.

paulitta
24. led 2012

Syn bude mít dva roky a nevím jestli koupit puky LRM nebo LR1. Patří mezi větší děti, ale zase abych to nepřehnala. Poraďte, zda mám kupovat rovnou LR1.

petkula
27. únor 2012

@paulitta to by mě taky zajímalo 🙂 Náš malý měří 95 cm, tak uvažuji už o tom LR1.

cervenec
3. bře 2012

malá má 90cm a na Vánoce jsme jí pořídili LRM,nemá ho už uplně nejníž co to jde 😉 taky jsem váhala,ale jsem spokojená a snad i ona 😎 moc mi pomohly stránky www.neobycejně.cz 🙂 i jsem to přes ně objednala,paní ví co dělá a umí opravdu poradit 😉

blizennec
13. bře 2012

@cervenec na ty stránky jsem taky narazila a pročítala, jsou úžasně napsané. vy máte přímo LRM, chtěla bych se zeptat - na stránkách je uvedeno, že má pěnové pneumatiky. nevím co přesně si pod tím představit. jak moc se liší od normálního nafukovacího kolečka? jde píchnout? dělají rámus jako např plastová kolečka nebo se od nafukovacích moc neliší?
nechtěla jsem přímo hned "obtěžovat" paní s dotazama, tak hledám různé diskuse, snad to nevadí 😅

cervenec
13. bře 2012

@blizennec je to taková hodně tvrdá pěna,píchnout nejde,venku je to tichý ne jak třeba plastový kola na motorce 😉

blizennec
15. bře 2012

@cervenec moc děkuji, tím jste mi to i ulehčila 😉 takže vlastně spokojená s výběrem jste?

cervenec
16. bře 2012

@blizennec jj doporučuju je super,i když teprve venku trénujeme a víc ho tahám v ruce než aby malá jela 😎

culinka80
18. bře 2012

@jangrym
dobrý den, nebudete prosím prodávat puky LRM? díky za reakci Lucka

blizennec
19. bře 2012

@cervenec děkuji! ještě prodiskutujeme s manželem, ale mě se moc líbí. malej dostane určo nějaké ke druhým narozeninám 🙂

jangrym
3. dub 2012

@culinka80 Nebudeme, mame jeste dceru.

jennyska
17. bře 2014

Ahoj @neu.sona @jangrym @blizennec @culinka80 @cervenec @petkula @paulitta @jangrym @pwpol a ostatní maminky 🙂

do naší Wiki knihovničky Modrého koníka, kterou si tady všechny společně tvoříme, byl vložen nový článek na téma Odrážedlo Puky https://www.modrykonik.cz/odrazedlo-puky/ .

Pokud si najdete chviličku a napíšete nám všem své zkušenosti s Odrážedlem Puky a nebo jiným odrážedlem, pomůžete další spoustě maminek, které se chystají odrážedlo pořídit a zde na koníku hledají Vaše rady, tipy a zkušenosti, které určitě ocení!
Své příběhy můžete psát přímo pod článek do okénka " Moje zkušenosti s ...".

Mockrát Vám děkuji, že pomáháte a přeji fajn den!
Jennyska

PS: Přispět a nebo napsat nový článek do Wiki může úplně každý. Knihovnička je otevřená všem, kdykoli! A pokud toto není téma, do kterého chcete přispět, můžete si vybrat z mnoha dalších: https://www.modrykonik.cz/wiki/all