Pískoviště pro 18měs. dítě, jaké máte?

petcep
17. bře 2015

Chci koupit svému 18. měsíčnímu synovi pískoviště na zahradu. Představuji si kryté, ať do něj neprší a ať do něj nelezou kočky. Jaké máte vy? Jste s nimi spokojeni? Předem děkuji za tipy!

alcar
17. bře 2015

Ted jsme objednavali drevene bez dna, zakryte, kdyz se poklop otevre, tak vznikne lavicka z kazde strany. Rozmer 150x150 myslim a cena 2300.

petcep
autor
17. bře 2015

@alcar Můžu poprosit o odkaz?

blauen
17. bře 2015

@petcep ahojky podívej se na katalog Lídl v pondělí (23.3) tam mají akci na dětské pískoviště. Vypadá moc dobře tak se chceme jít na něho podívat.

petcep
autor
17. bře 2015

@blauen super, děkuji za tip!

blauen
17. bře 2015

@petcep nemáš zač! 😉 Já mam na něho spadeno tak uvidíme jaké bude ve skutečnosti! 🙂

krystalka
24. bře 2015

My jsme měli pěkné barevné plastové pískoviště, složené z rohových dílů, co byly jako sedátka a mezitím rovné části, takže se dalo snadno rozložit a schovat, dalo se i zvětšit nebo zmenšit, přes něj byla gumová plachta na gumu....no....chvilku ho to bavilo, ale potom začal jednoznačně dávat přednost hromadě písku, kterou jsme tehdy měli složenou v jiné části zahrádky, když jsme něco budovali na baráku....no a krásně barevné pískoviště pak bylo věčně opuštěné, nebavilo ho to, protože bylo ohraničené a on si potřeboval najíždět na kopec písku velkým náklaďákem a to v tom pískovišti nešlo 😀 .....takže jsme to po čase vzdali, pískoviště rozložili a rohové díly nám slouží jako sedátka na zahradě, u ohníčku a tak 🙂 , místo toho jsme mu tam navezli do kouta hromadu lepšího písku a je spokojený, hraje si tam občas ještě i teď....sice nám přes zahradu kočky chodí, ale on nikdy nedával písek ani ruce do pusy a když přijde ze zahrady dovnitř, tak je stejně naučený jít si nejdřív umýt ruce.... takže tolik naše zkušenost s pískovištěm 🙂