Poraďte, jaké dětské odrážedlo koupit?

sadamka90
25. kvě 2016

Ahoj holky, plánujeme kamarádce jako dárek k miminku koupit odrážedlo. Ovšem vůbec nevíme jaké máme vybrat, kamarádka našla v obchodě tohle http://www.dracik.cz/odrazedlo-medvidek-pu-3/, ale nevím zda není na moc krátkou dobu kvůli té ohrádky. Chtěli bychom vybrat nějaké, které bude mít delší využití. Prosím a vaše zkušenosti a případné tipy na odrážedla se kterými máte fajn zkušenost a jak dlouho si s nimi vaše dítka hrály? 🙂

pabka
25. kvě 2016

@sadamka90 ahoj, přesně tohle máme doma, jen jsme ho kupovali v akci asi za 800, - myslím... ale už je to cca 4 roky... můj názor - je to spíš na doma, ale dítě se na něm vyblbne... různě hraje, svítí, dcerce se líbilo.. ohradka jde sundat.

junkka
25. kvě 2016

Když už chcete být praktičtí, vybrala bych něco takového. Teď jsem to tu někde viděla a myslím že je to super
http://www.beatitudo.cz/katalog/fram/odrazedlo-...

liko77
25. kvě 2016

Záleží pro jak velké dítě. Hodně oblíbené jsou u maminek co jsem sondovala odražedla, kola PUKI. Právě řeším nějaké pro syna 1 rok. Tyhle širší mi moc nedoporučili ani v obchodě, menším dětem se na nich prý špatně sedí a odráží. Spíš se na nich nechají jen vozit. Zvažuju, že koupím na úplný začátek to nejmenší plastové ať se naučí a pak nějaké kvalitnější.

pabka
25. kvě 2016

Souhlasím s tím, že pokud chcete odrážedlo opravdu k využití na ježdění venku, toto není ideál... ale doma si s tím dcerka hraje od cca roku doteď, jsou jí 4... blbne s tím, vozí na tom panenky, kamarádky, co přijdou na návštěvu atd... ale jako klasické odrážedlo taky doporučuju klasickou plastovou motorku a pro větší dítě kolo bez šlapek, máme Yedoo a super.

lucilid
3. čer 2016
Uživatel lucilid je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucilid.

Ahoj.my koupili neteri tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=89339829&tab=0 za ty penizky super.vypada, ze neco urcite vydrzi a hpavne je teda na delsi dobu