Rostoucí odrážedlo pro 2letého kluka. S jakým jste spokojené?

evelinda
4. říj 2019

Zdravím, rádi bychom malému (2 roky) pořídili k Vánocům rostoucí odrážedlo. S jakým jste spokojené? Díky moc za odpovědi.

martiniquest
4. říj 2019

Funny wheels

malenka3
5. říj 2019

Funny wheels, typ s gumovými kolečky

simirek1
5. říj 2019

našemu chlapečkovi jsme koupili first bike z Decathlonu, trénoval do jara na něm doma a na jaře už jezdiul venku, je parádní, je na něm moc štastný a je do něj blázínek 🙂 kolo je bezvadné, lehké!

ivetaa94
5. říj 2019

Syn bude mít teď dva roky a pořídili jsme koloodrazedlo z decathlonu. Jezdí jak drak.

lucie_j
5. říj 2019

Hlavně s brzdou.

monika9876
5. říj 2019

@evelinda kamarádka má taky funny wheels a je s ním moc spokojená ze startu může mít níž a dvě kola vzadu takže paráda na rovnováhu a až se trošku rozjezdí a povyroste jde dát výš a jde odebrat vzadu jedno kolečko takže super start pro kolo 😉

ivetaa94
5. říj 2019

Pokud do teď na odrazedle nejezdil, tak bych taky volila funnywheels. Pokud už jezdí, tak vyberte fakt nějaké už to koloodrazedlo. Já mám srovnání yedoo a Decathlon a syn na obojím jezdí super. Decathlon je dokonce o kapku lehčí, ale cenově samozřejmě o dost níž..

verunka_korunka
5. říj 2019

Taky bych doporucila odrazedlo z decathlonu. Sice ho nemam, ale kdybych vybirala znovu bud bych sahla po nem (neni moc drahe, je lehle, ma brzdu a nejsem si jista na nafukovaci kola) nebo znova poridila to nase. My mame z lidlu plastove, uz na nem jezdi druha dcera. Porizovali jsme ho kvuli male vaze kola a nejnizsi mozne vysce sedatka (dcera byla drobecek s musi vahou), kolo je dost podobne oblibenemu firstbiku, akorat je o fous nizsi net firstbike s redukci a nema nafukovaci kola, jsou plastova, mekceny plast, nijak to nedrnci, ale nerovnosti to taky moc netlumi, ale holky si neztezuji. Ale urcite je potreba vybirat s brzdou, ono se to dite dost rychle nauci. Druha uz ted umi trochu brzdit a to ji jsou 2 a ctvrt.
Na plastove "motorky" bych se byt vami uz nedivala, krom toho ze to drnci a dite vas spatne slysi, tak navic mi to detska fyzioterapeutka vymlouvala, at dite jezdi az na kole odrazecim aby nevytacelo nohy a melo je pekne pod sebou. Na plastove motorce jen jezdit chvilinku doma nebo na hristi pro zabavu, ale ne dlouhe trasy.

daisymaminka
16. říj 2019

@martiniquest
@malenka3
@monika9876 Prosím, máte odrážedlo Teddies Funny Wheels nebo Rappa Funny Wheels? Vypadají stejně, ale to první je levnější. Nechápu rozdíl mezi němi. Díky.

malenka3
16. říj 2019

@daisymaminka teď na to koukám, to jsou asi nějaké sezónní názvy modelů, my máme new sport. Podle fotek myslím, že jsou úplně stejné.
Jediné, co musíš řešit, jsou kolečka, jedna sada modelů je s pěnovými myslím, ta druhá je s gumovými a ty bývají dražší. Doporučuji ale ty gumový, protože na chodníku vůbec nerachtají, po tom Enduru je to příjemné, že to nedělá hluk. Takže bych se zaměřila jen na kolečka, FW má na svých stránkách zase model Rider, ale pořád je to totéž.

daisymaminka
16. říj 2019

@malenka3 Aha, musím to tedy ještě jednou pořádně omrknout. Děkuji.

monika9876
28. říj 2019

@daisymaminka mame funny wheels ani jsem nevedela ze je jeste nejake jine rappa funny wheels kdyz jsem koukala na netu tak bych rekla ze jsou stejne