Samolepka na zeď - dětský holčičí pokoj 0-3 roky

tristie
11. zář 2016

Ahoj maminky, chtěla bych dceři zařídit pokojíček. Teď ji bude 9 měsíců. Měla jsem vymyšlený pokojíček ve smyslu béžovo-růžová zeď, růžové a zelené dekorace, samolepka na zeď (už mám doma strom se sovičkama, ptáčci a milion samostatných lístečků). Taková ta romantika z fotek na internetu 😍 Ale nyní pochybuju, jestli vůbec ta samolepka je bezpečná a jestli to ty děti neodlupují. Bojím se, že by to chtěla spolknout.
A postupem času si říkám, jestli prckové nemají spíš radši divoké barvy a pokojíček mít spíš jako hernu s balónky než jako romantický koutek s princeznami.
1. Jakou máte zkušenost se samolepkami u takto malých dětí?
2. Pošlete mi váš pokojíček, ev. nějaký vysněný, co by se líbil?
Děkuju! 😉🎠🎪🚺

domibeyoutiful
13. zář 2016

Ahoj, neviem či poradím, deti nemám, ale máme samolepku na zeď nad posteľou a určite sú rôzne druhy, ale napr táto naša by len tak ľahko strhnúť fakt nešla, nemyslím, žeby to dieťa zvládlo, takže to len tak na margo tej bezpečnosti, že to by snáď mohlo byť v pohode 🙂

tristie
autor
20. zář 2016

Tak to jsem ráda. I když vlastně to zkusím teda nalepit a budu trnout, co se bude dít 😀😆 děkuju

oskarka111
15. únor 2017

Z vlastní zkušenosti můžu poradit, i když budeš mít už asi nalepeno. Malé děti jsou zvědavé a do toho druhého, třetího roku budou ty samolepky prstíkama odlupovat a zkoušet co to je. I neteř i náš malý zkoušeli. Nestrhli celou samolepku, ta držela dobře, ale odlupovali.🙂 Vyzkoušíš a pak napiš jak vydrželi..já mám zkušenosti jen s řezanýma, tyhle barevné jsem nezkoušela.

zuzulinkap
15. zář 2017

Doporučuji nějaké české samolepky. Ty které jsme objednávali z Číny tak zvláštně zapáchaly a bála jsem se je dát dětem do pokoje. Potom jsme objednávali z Ahome.cz a samolepky (kromě těch které caparti sami strhli 🙂 stále v pořádku drží a pěkně vypadají