Ahoj,
Léto v plném proudu, koupaliště a místa u vody začneme navštěvovat více. Má chyba, nechala jsem to na poslední chvíli a prosím o tip na stan k vodě - jednoduchý, skladný a stabilní. Nejčastěji budu jezdit sama s dětmi (4 roky a půl roku) a nechce se mi v tomto případě půjčovat slunečníky nebo spoléhat, že najdeme místo ve stínu.
Děkuji předem. Stan by měl dostatečně stínit a měla bych se tam vejít já (velikost 46 :lol: ) i s dětmi.
Děkuji předem za vaše postřehy a tipy na další věci, co vám usnadnili návštěvu koupaliště. Watersling je samozřejmostí. 🙂
Ja uz bych stan nebrala ...jedine k mori kde je záruka že aspoň trochu fouká...takze cokoliv jiného co oroste stini jenom nahoře...
Koupila jsem nějak v Lidlu,.kdysi dávno. Mají snad 3 velikosti. Ten největší je fakt obří. Druhý je na mě akorát a třetí fakt malý.
A co znamená že se tam chceš vejít? Jako že tam budete všichni 3 ležet vedle sebe a spát? Pak bych vzala ten největší. Ale hůř se skládá.
My máme ten střední,.hodím do něj věci a když je potřeba, tak mám stín prostě. Ale s dítětem se tam fakt nevalim,.takže by nám stačil i ten ještě menší.
V Decathlonu budou mít taky určitě pěkné.