Sedačka na kolo pro 11měsíční dítě, poradíte?

krmv
4. dub 2014

Poradite jakou sedacku koupit a na co se zaperit?

aidi
4. kvě 2014

Dobrý den, přidávám se s dotazem, od kdy jsou sedačky na kolo vhodné? něco jsem vyčetla, že až od 18. měsíců kvůli páteři, že to na kole drncá a není to pro mladší děti moc vhodné... jaké jsou vaše zkušenosti? 🙂 🙂

malaletajicimyska
7. kvě 2014

@aidi sedacky se daji poridit uz pro deti od 9mesicu. Ja ti nevim porad se mluvi o tom co je a neni vhodne pro pater miminka......kdyz pojedes v klidu po roznem terenu otresy urcite velmi podobne jako pri jizde v kocarku. Nejak tyto veci nechaou mam na kole dite tak nejedu jak o zivot. Mimochodem take neni vhodne mit miminka v autosedacce pro jejich pater to neni vhodne.....a ruku na srdce dnes je mnoho rodicu pouziva na podvozku kocarku na delsi nez parminutove pojezdy. Take nejsou vhodna choditka a co si pamatuji tak jsem u obou deti byla za exota, ze moje deti na tom nejezdi, to same takove ty houpacky do dveri. Nebo me milovane posazovani deti drive, nez se zvladnou posadit samy.
Jsem maser s praxi s malymi detmi a dobre vim, ze vetsina lidi svim detem nici pater jiz od miminka a to jiz mnoho generaci. Bohuzel diky tomu mame znicena zada v dospelosti a mnoho nejde napravit jelikoz ze zatuhlin ve svalu se po tech mnoha letech staly jizvy.

camelinka
7. kvě 2014

My máme Hamax Kiss a s dcerou jsme jezdili ještě, než měla rok 😉 😎 @krmv @aidi

mmlenka
7. kvě 2014

Doporučuju Hamax Siesta, dá se sklopit ze všech na trhu nejvíc do lehu.

aidi
8. kvě 2014

Moc děkuji za tim, taky jsme se už dívali na Hamax. Díky za vaše postřehy a rady.-)