Skluzavka. Spíš levnější nebo dražší?

mamkamarketa
3. lis 2010

ahoj holky, prosim o radu. Chtela bych malymu poridit skluzavku. chci se zaptat na vase nazory\zkusenosti. jeslti je dobra levnejsi, nebo drazsi (smoby. little ticles...) jak moc je stabilni-mame hoodne krivy podlahy a divoky dite 🙂 diky za rady a tipy

llllucka
3. lis 2010

Nevím,co je drahá a levná skluzavka,ale nejlepší je ji vyzkoušet.My máme ze slevy z Tesca a max. spokojenost.Malej na ni řádí a nikdy žádnej problém.

mamkamarketa
autor
3. lis 2010

@llllucka jak je dlouha ja treba videla na netu 50cm velikost xs coz mi prijde maly a pak jsem videla xl asi 200cm a ta uz stala pres 3500,- coz ja bych do toho chtela investovat max 2000 a i to mi prijde dost 😒 ty mas tesco znacku?

lamarika
3. lis 2010

my kupovali minulej rok na Vánoce od little tikes 150 cm. Tehdá se mi ji podařilo najít okolo 1000,-. Přes léto byla venku na zahradě kde je poměrně dost nerovnej terén a ustála jak mého syna, tak 4-letýho divočáka synovce. Nikdy se nepřevrhla i když tam dělali psí kusy.
Teď jí mají schovanou doma u mých rodičů. Je tam pokoj, kterej patří děckám. Nezabírá tam hafo místa a dělají kravinky na ní tam.
Takže za mě bych ti doporučovala tuto. Je to podle mě taková kvalita za rozumnou cenu a mám s ní jen dobré zkušenosti. Podle mě je vhodná pro děti od 1 roku až klidně do 10 let

mamkamarketa
autor
3. lis 2010

@lamarika http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16763003&tab=2 ja jsem si prave vybrala tuto,ale s tou stabilitou si me uklidnila 🙂 jen ta cena je desna. ale jeste horsi je, ze v Plzni stoji 1800 a v Praze 2800 😠 😠 😠 nechapu jak se muzou ceny lisit o 1000 😠 😠 😠 nevis jeste jakou ma nosnost?

lamarika
3. lis 2010

@mamkamarketa ta je moc pěkná 😉 A je teda dost dlouhá. Já myslela, že ta 150 cm bude krátká, ale není ani omylem 😅
Jakou má nosnost si přesně nepamatuju. Zkusím se poohlídnout po netu 😉
Jinak ty rozdíly cen jsou fakt horor. Já prolízala všechno jak šílená, protože někde ji měly o dost dražší než jinde. S tou stabilitou si opravdu nedělej starost 😉

mamkamarketa
autor
3. lis 2010

@lamarika to je densy. ted jsem ji v jednom obchode nasla za 3500 nechapu jak je to mozny.... 😠 to aby clovek pred tim nez cokoliv koupi stravil hodiny porovnavanim cen : 😠
koukam,ze uz mas po terminu, tak drzim palecky at je vse ok 😉

lamarika
3. lis 2010

@mamkamarketa tak jsem tu nosnost nenašla. Mám dojem, že je do 70 kg, ale nejsem si jistá 😝
No, buhužel se těm hodinám na netu nevyhneš 😖
Děkuji 😉

mamkamarketa
autor
3. lis 2010

@lamarika desny 😠 kdyby byla do70 kg to by bylo bezva aspon bych se taky mohla sklouznout 😀 diky za rady!

lamarika
3. lis 2010

@mamkamarketa tak pěknný poklouzání 😀 😀 😀 Mně se do ní nevešel zadek 😝

mamkamarketa
autor
3. lis 2010

@lamarika to je pravda, ten muj kotel se asi nevejde do klouzacky pro maly deticky 😀

llllucka
3. lis 2010

@mamkamarketa:ne,není to tesco,prodávali ji i normálně.Je na ní Medvídek PU.Délku nevím,musím změřit.Určitě stála do 1000 (řekla bych,tak 700).A normálně na ní u nás blbne i 6 letá holčička.Fakt je,že malej už ji má dlouho a tak už na ní tolik neblbne jako dřív,ale když příjde návštěva,tak je to zábava pro všechny.