TOP hračky. Máte tip?

lobella
19. lis 2021

Ahoj,
Davejte tipy na hracky, kzere jsou u Vasich deti naprosto TOP. At uz se jedna o 3mesicni mimco, rocni, triletaka ci uz skolou povinne. Co u Vasich deti vede, dlouhodobe jej zabavi (neni nadsene prvni tyden, ale hraje si s tim pul rok, dele) 🙂
U nas jednoznacne knizky vseho druhu, dzip odrazedlo, motorka, nadobicko, micky, pes od Lamaze pro mimca, trosku hur na tom je vlackodraha a duplo, ale take se drzi.

krisstina93
19. lis 2021

Duplo a pro staršího klasické lego, ale to Duplo víc, to skládají spolu a kolikrát ho vezme ještě i prvňák. Igracci, hotwheels autíčka, Albi tužka (a s ní spojene knížky a hry), Fisher Price mluvící pejsek. Kluci 2 a 6 let.

jaja01k
19. lis 2021

Kluci 6 a 7, dlouhodobě se drží mezi top hračkami seva, duplo, dětská pokladna, plyšáci z filmu Jak vycvičit draka a samozřejmě autíčka.

properjoey
19. lis 2021

Kluk 6 a holka 7, dlouhobe Duplo/ lego, teď už asi rok Pokémoni v různých formách, Bakugani, koně a tvoření všeho druhu

pe_tu_ss_ka
19. lis 2021

Lego duplo vláček i kostky, igeo kostky, magformers, tabule s křídami, dřevěné krájení ovoce a zeleniny, různá autíčka, bosh vrtačka a ponk.

lucitka91
20. lis 2021

Úplně pro miminko byla top hračka Páv Emil od Lamaze, jak už byl větší tak traktor se zvířátky ( hraje a jezdí) od Kiddieland, Hot wheels autíčka a leporela s aktivitami.

felixfelicis
20. lis 2021

Nic originálního, ale Duplo a dřevěná vlackodraha, nic jiného bychom ani mít nemuseli.