Tříkolka i koloodrážedlo?

fififjonka
30. kvě 2018

Naše dvouleťačka má koloodrážedlo, ale ještě moc neumí držet rovnováhu. A pokukuje po všem, co má šlapky i po koloběžkách. Ale prospěšné pro vývoj je spíš to kolo, chci, aby jezdila i na něm. Neodložili vaše děti koloodrážedlo k ledu, když měli k dispozici i stabilnější prostředky, jako je tříkolka, plastové motorky atd? Využívají vaše děti obojí?

swetlusska
31. kvě 2018

Nevím, my pořídíme tříkolku (dřevěnou) bez šlapek, ze které pak jde vyrobit to koloodrážedlo. Malýmu je 1,5 roku, tak teprv začíná, ale tříkolka je prostě stabilnější, taky jsem na ní začínala 🙂

priefi
1. čer 2018

@swetlusska taky nad ni uvazujeme 😊 a kterou jste vybrali?

pavla555
1. čer 2018

Tak my začali něco před 1,5 rokem s takovým stabilním bagrem (to máme doma) - odrážedlo a po 1,5 roce venku s takovou tou motorkou - odrážedlem a má b´venku ještě autíčko odrážedlo, které je úplně stabilní a sám si to venku střídá a doma taky stále jezdí na bagru 🙂. Na té motorce už jezdí moc pěkně až se někdy děsím 🙂 a vytáhla jsem mu koloodrážedlo (budou mu za měsíc 2roky), ale je to na něj ještě dost velké, ale sám si ho zas vezme a posadí se, ale udělá tak 2 kroky, ale ono to příjde 🙂. Tříkolku se asi nechystám kupovat, chci na dětském hřšti vyzkoušet, takové ty šlapací traktůrky, jak mu to bude sedět a pak pořídit ten, že si s tím na zahradě více vyhraje a naučí se šlapat a pak koupíme kolo.

swetlusska
1. čer 2018

Yookidoo tříkolka, má super gumový kolečka. No tak uvidíme, jak se s tím dítě naučí.