Vhodný dárek pro syna k prvnímu svátku, poradíte?

milada2
19. čer 2012

Chtěla bych nějaký dárek pro syna k svátku. Je to jeho první svátek, tak to trochu víc prožívám, než ty další 😉 Je mu 8 měsíců, leze, sedí, stojí, chodí podél nábytku. Je hrozně akční a takovej "pérák" 😉 Strašně rád poskakuje a houpe se. Tak mě napadlo nějaký houpadlo, odrážedlo nebo takový to postrkovací chodítko (mám v albu). Jinak slavit budou společně s tatínkem, tak mě napadl nějaký dort s jejich fotkou (jestli se to dělá). Z toho by teda malej ale nic neměl 😉 Řeším to teda dost na poslední chvíli, ale snad by se to stihlo. Predem díky za názory.

clloi
19. čer 2012

mně by se líbilo i takové to hopsadlo ve tvaru zvířátka, chcu to koupit malé k narozeninám 😀

prdecek
19. čer 2012

no jak píše clloi to hopsadlo ve tvaru zvířátka a nebo nějáké odrážedlo

petaov
19. čer 2012

hudební chodítko, které tlačí před sebou je super! Malý ještě nechodí, ale hraje si s ním od doby, co je na kolenou. My máme od Chipolina.

denousek
19. čer 2012

nebo interaktivni stoleček 🙂 mrkni treba na mmb

ilonne
19. čer 2012

Já myslím, že se mu bude líbit cokoliv, co mu koupíš 😉. Jinak já bych teda odrážedla a chodítka nechala až na později, až bude opravdu umět chodit. Dřív to podle mě spíš může uškodit. Takže bych mu asi koupila nějakou interaktivní hračku typu hrací housenky, tel. apod. A nebo nějakého hezkého plyšáka.

ezenduska
19. čer 2012

Ty skákací zvířátka jsou až pro starší děti, teprve teď mu můj mladší přišel na chuť (1.5 roku). Zase je to "jen" svátek pořádný dárky si nech až na narozeniny a blížící se Vánoce. Koupila bych spíš nějakou interaktivní hračku hrající nebo něco takového 😉 Jinak to chodítko je super věc, ale pozor na to jaké vybereš, rozhodně nekupovat takové to do kterého dítě posadíš 😉

petrusam
19. čer 2012

koupila bych určo něco hudebního, hracího atd., to mu udělá radost určitě .. interaktivní stoleček plánujem k 1.narozkám .. hopsadlo je určo pro starší dítko, který už samo chodí atd..

kaci1
19. čer 2012

Aničce se líbí knížky (hlavně se zvířátkama), když jí houpu na koníkovi, nebo jí vozím na malé motorce po synovcovi, něco se zvukama zvířátek (melodie), nejraději má ale živá zvířátka 😀 Kočka už zdrhá, když jí vidí 😀 Jo a miluje balónky, malé, velké i ty na cvičení .-)

llluckaaa
19. čer 2012

Dali jsme hudební stoleček od Chica a měl výborný úspěch. Ještě mě napadá tunel nebo stan, ty naše děti taky hodně baví už od mala.

rennu
30. čer 2012

Co jste nakonec Honzíčkovi pořídili? 😉