Zajímá Vás rozvoj dětí, které již vyrostly ze Snoozebaby? Jaké hračky stimulují rozvoj dětí?

snoozebaby
30. bře 2012

Máte starší děti a už Vás štítky Snoozebaby nezajímají? Chcete rozvíjet kromě jemné morotiky i motoriku hrubou? Nebo Vás zajímá rozvoj kreativity, zručnosti a tvořivosti jak pro kluky tak i pro holky?

Při hledání produktů pro náš internetový obchod www.kids-world.cz, kde najdete spoustu zajímavých her​​, hraček a doplňků světoznámých výrobců, jsme "narazili" na možnost distribuovat pro ČR i jiné značky než Snoozebaby. Díky této možnosti tak můžeme lidem přinést i takové produkty, které stimulují rozvoj dětí hravou formou!

Zažijte rozvoj hrubé motoriky s takovou zábavou a emocemi, které Vaše děti ještě určitě nezažili, a to sice s unikátním vozítkem (károu) Ezyroller (více v našem fotoblogu https://www.modrykonik.cz/fotoblog/snoozebaby/a... a případně u partnera https://www.modrykonik-pro.cz/katalog/firma/neo...)

Zajímá Vás více rozvoj kreativity, tvořivosti a dovednosti?
Zažijte hodiny zručného kreativního tvoření s Makedo!(https://www.modrykonik.cz/fotoblog/snoozebaby/a...), který dokáže proměnit dopad na rozvoj kreativity pomocí zapojení fantazie a představivosti.
A nebo zkuste tvořit s Dress Your Doll (https://www.modrykonik.cz/fotoblog/snoozebaby/a...) šitím šatiček pro panenky Vašich školaček 🙂

Máte i Vy produkty, které Vám učarovaly natolik, jako tyto nám? Zajímá Vás rozvoj dětí hravou formou a hračky, či pomůcky, které rozvoj dětí stimulují?
Těšíme se na Vaše příspěvky!

alyssa.anna
30. bře 2012

Tak tohle asi zajímá každou mamču 🙂 Já zatím osobní zkušenost nemám, zatím se zaněřuji na Snoozebabv 🙂