Chůvička a monitor dechu, jaké byste poradili?

mku
27. únor 2017

Prosím jakou byste poradili chůvičku? Na trhu je jich spoustu a nevím podle čeho vybírat. Máme velký dvoupatrový dům se zahradou, takže potřebuji chůvičku, která má fakt dobrý dosah daleko a pak nevím jestli videochůvičku ano nebo ne?
A další dotaz se týká monitoru dechu - používaly jste / používáte? Já u prvního dítěte nepoužívala, ale je to jedenáct let, já jsem "zestárla" a asi to teď moc řeším 🙂
díky moc.

eviicka
27. únor 2017

Chuvicku Philips Avent - byli s ní spokojení kamarádi a vyšla dobře v dtestu. Video chůvičku jsem nechtěla, stačí nám klasická, stejně když cokoliv jdu se hned podívat.
Monitor dechu, i manžel uznal, že to je dobrá věc. Klidněji jsme spali. Půjčovali jsme z porodnice.

jesica11
27. únor 2017

Tak ja zase videochuvicku moc doporučuji právě proto, ze se člověk podívá na monitor a nemusí hned utíkat kontrolovat dítě (hlavně když uz spava samo v pokojíčku je to supr vec).

marcela2222
27. únor 2017

Chůvičku jsem zatím nepořizovala, ale monitor dechu máme a máme od Jablotronu - Nanny a jsem velice ráda, že jsme pořídili, klidněji spíme a už nám dokonce jednou hlásil bohužel, takže za mě určitě dobře investované peníze.

mku
autor
27. únor 2017

@marcela2222 a co se děje po tom co zahlásí?

pitrisek87
27. únor 2017

Tak já mám obyč. philips avent a na druhé budu pořizovat video chůvičku. Jako jsme s ní spokojeni ale doděláváme podkroví a neumím si představit že pokaždé lítám po schodech nebo ze zahrady se podívat jestli je vše v pohodě. Spíná se při každém zavrtění nebo heknutí a člověk je pak akorát nervózní že neví co se děje.... Hodně si chválí motorolu mbp 36 ale ta už se nedělá, dělá se teď motorola mbp 36 s a ta by měla být i bezdrátová. Osobní zkušenost nemám. Co se týká monitoru dechu tak jsme pořídily a byli jsme klidnější. Dcera byla totiž neklidné dítě a od začátku chtěla spát na břichu. Ikdyž se to nemá, nechávali jsme ji a díky monitoru klidně spali, máme monitor dechu nanny.

mh1986
27. únor 2017

Za me chuvicka Avent SCD 560. A monitor dechu urcite stoji za to poridit, mela jsem ho pred 9 lety u prvniho a ted u druheho jsem poridila zas Nany 😊

majaaa82
27. únor 2017

@mku ahoja, taky doporucuju chuvicku Philips Avent. Mam druhy nejvyssi model (uz si nepamatuju ciselne oznaceni, ale stala 2,5 tisice) a jsem s ni strasne spokojena. Monitor jsem si pujcovala v porodnici, mam ho na rok. Je to Hisense Babysense II. Taky plna spokojenost 😉

marcela2222
27. únor 2017

@mkuno no já hned položila na malou ruku a lehce s ní zatřásla a ona se nadechla, díky bohu... jinak když mimčo nedýchá ani po tom, co na něj sáhneš nebo ho zvedneš, tak poskytuješ první pomoc..

milius
27. únor 2017

Mame chuvicku philips scd505. Jsme moc spokojeni,je citliva - slysim v ni i jak dcera dycha a je super, ze je obousmerna-hodi se pri uspavani nasi trilete,rikam pres ni pohadku 😃 jen ty kabely jsme museli po dvou letech koupit nove, protoze pomalu prestaly fungovat.
Monitor dechu je jasna vec...

evapav_17
Odpověď byla odstraněná
Zobraz