Fusak do autosedačky - Pinkie, jste s ním spokojené?

didinky
28. únor 2013

Ahoj maminky,
ráda bych se zeptala, zda-li máte některá tento fusak do autosedačky 0-13 od Pinkie a jak jste s ním spokojené? Popřípadně jaký máte jiný fusak? TP mám na začátku července...Moc se mi líbí, ale stále váhám i kvůli ceně.
Díky moc za vaše zkušenosti.

Terka

maladama
1. bře 2013

mám letní zavinovačku od Emitexu: http://www.emitex.cz/zavinovacka-do-autosedacky...
a na naše srpnové prvorozeně jsem ji využila úplně maximálně. My jsme zastánci studeného odchovu 🙂 takže jsem ji používala i v zimě, když bylo kolem nuly a někam jsem s malým jela a věděla jsem, že venku budeme jen krátce. Super je u ní to "rozbalování", u miminka připoutaného pásy jen odděláš ty překrývající se kousky a miminku není horko, ale nožičky má pořád v teple.
Ale já jezdila autem fakt hodně, takže jsem ho užila. Pokud budete jezdit jen málo, tak je lepší deka, z té aspoň mimi nevyroste 🙂

didinky
autor
1. bře 2013

@maladama díky za tip, ten jsem měla na první mimčo v zimní variantě a vadilo mi, že měl pořád přikrytý nožičky a většinu bříška, proto sháním něco podobného jako jsem dávala fotku.

leniczka23
12. led 2019

@didinky Ahoj..koupila jsi nakonec? Emitex prave taky nechci a zvazuji pinkie..diky😊

kubulakubikula
20. únor 2019

Mam vyzkouseno a ted na 3.potomka mam koupenu zavinovacku do autosedacky www.vsepromiminko.cz. Maji ruzne materialy, barvy s kapuci nebo bez. Jde krasne vyuzit i jako klasicka rychlozavinka, davaji dost vatelinu a krasne drzi tvar, a pozdeji i jako podlozka na zem nebo tlustsi deka do kocarku. A cena uplne v pohode. Usiji vam na zakazku i rozmer 90x90.
https://www.vsepromiminko.cz/Zimni-rychlozavino...