Hezký sportovní kočárek do každodenního terénu - jaký vybrat?

Zodpovězené
27. kvě 2019

Dobrý den,

po zkušenosti s hlubokým kočárkem, který byl z druhé ruky, a který se mým ježděním v terénu odrovnal cca za 2 měsíce, bych si nechala poradit s výběrem nového sportovního kočárku.

Jezdím skoro denně po nezpevněných cestách, ale zároveň bydlíme ve městě, proto bych byla ráda, aby kočárek i pěkně vypadal. Dcera má teď 4,5 měsíce, proto hledám typ sklopný do lehu. Určitě bych chtěla, aby byl stabilní. Dále je pro mě priorita, aby se do děj dcera vešla ještě příští zimu (není to žádný střizlík), a aby měl vzadu síťku pro letní horké dny. Cenově do 15 tisíc. Nemůžu si vybrat mezi Baby Design Look Air, Joie Crosster, Coletto Joggy, Baby Jogger City Elite, Espiro Sonic Air, Easy Go Quantum Air.

Ahoj!

Pokud mluvíš o potřebě skutečně odolného kočárku do každodenního terénu, tak z tebou zmíněných modelů to na první pohled u mě vyhrává Baby Jogger City Elite. Skutečně prostorný, stabilní a kvalitní kočárek do každého terénu, se kterým vydržíte až do konce.

Baby Jogger City Elite

Ostatní typy jsou spíše městské, i když s nějakými těmi terénními vlastnostmi. Jediný srovnatelný bych vypíchla Joie Crosster, který je fakt tank, co se terénu týká, ale je také podstatně těžší, a prostorově kratší, než BJ City Elite.

Joie Crosster

Baby Design Look Air, Coletto Joggy 2018, Espiro Sonic Air, EasyGo Quantum Air jsou všechno fajn kočárky s dobrými koly, ale do reality už terénem odrovnaného kočárku bych je spíš nedoporučovala.

Baby Design Look Air

Coletto Joggy

Espiro Sonic Air

EasyGo Quantum Air


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.