Junama Diamond kočárek a Junama autosedačky. Jaký máte na obojí názor?

Zodpovězené
15. led 2019

Zdravím,

chtěla bych se zeptat na celkový názor na kočárek Junama Diamond? A zároveň také na autosedačku od Junamy - kočárek se mi zdá dobrý, ale myslím, že autosedačka by byla lepší asi od jiné značky?

Děkuji za odpověď 🙂

Ahoj!

Junama, tak i sesterské Tako, jsou převážně robustní kočárky s prostornými vaničkami. Obecně mohu říci, že jako počáteční kočárek na vesnici či do jiného náročnějšího terénu nejsou špatná volba, a Junama k nim přidává elegantnější look. Junama Diamond

Junama Diamond

není výjimkou - z davu vyčnívá díky svému efektnímu diamantovému reliéfu plastové části vaničky a výrazné barevnosti. Já osobně nejsem ztotožněna se sporťákem, který by mohl být prostornější a stříska by mohla být podstatně větší (vleže je to opravdu slabé). Nejsem ani fanouškem tohoto typu nákupního košíku. Pokud jsou toto ale věci, které pro tebe nejsou tak podstatné, za tu cenu to není špatná volba. Oceníš taky fajn ovladatelnost a kvalitní odpružení. Později ho pak zřejmě vyměníš za nějaký lehčí sporťák nebo golfky.

Autosedačky této značky sice splňují základní normy, ale jsou jen takovou základní pomůckou bez speciálních atestací a vychytávek. Já osobně určitě doporučuji lépší, klidně i bazarové autosedačky nejbezpečnějších značek, které jsou také podstatně pohodlnější a obvykle i prostornější. Ohlédni se po Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy, Joie a dalších, které pasují na univerzální Maxi-Cosi adaptéry (ke kočárkům Junama jsou dostupné).


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.