Originální dárek pro přítele. Máte tip?

kukokuko
9. srp 2011

Ahoj holky,
moc prosim nemate nektera tip na originalni narozeninovy darek pro pritele? Broucek ma v zari narozeniny a ja si hlavu lamu co mu prichystat...Pivni lazne, polarium s masazi, let balonem, romanticky vikend??? Chtela bych v idealnim pripade nejaky zazitek za rozumnou cenu. Ty zazitkove agentury vetsinou nabizi hrozne predrazene veci..Nebranila bych se ani necemu peknemu ze slevomatu a podobnych stranek...Co vy na to? Poradite? Mate nejakou osobni zkusenost ci zajimavy tip? Cim jste vy udelali chlapovi radost? Jeste upresnim, ze jde o 40. narozeniny a zijeme v Praze, takze snad zde moznosti jsou.)
Predem diky a tesim se na vase tipy
K

dzej
10. srp 2011

@kukokuko já jsem dala příteli k 30. narozeninám obraz - plátno na kterým jsem byla já a naše dcerka. Fotoplátno je 60x90cm a je to bomba. Byl z toho strašně nadšenej. Kdybys chtěla, dám ti kontakt, kde ti to kvalitně udělají 😉

martinaa2
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
bacovaa
9. led 2013
Uživatel bacovaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od bacovaa.

Tak jesti má rád sport, tak nějaký adrenalinový poukaz třeba. Záleží co má rád no.
Jo Martino vím o čem mluvíš, taky mám doma chlapa, co nedá den bez pár piv :/
A Půlitrů máme doma nespočet, ale ten ve tvaru boty vypadá pěkně, o tom popřemýšlím.

vercabr
14. led 2013
Uživatel vercabr je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od vercabr.

Na Darkyle taky dost často něco kupuji. Mají tam dost věcí, záleží jaký dárek hledáte, co má rád 😎 Jako třeba mému chlapovi něco vybrat je teda taky něco.

olimalak
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
nicollla
22. bře 2013

Ahoj. Já pro svého přítele k narozeninám zaplatila víkend na Kaskádě nedaleko Brna. Přítel si občas zahraje golf, takže jsem mu tím udělala velkou radost, dokonce jsem si s ním také zahrála :P. Chtěla jsem mu koupit něco co by opravdu nečekal a taky se mi to povedlo 🙂. Kaskáda má parádní golfové hřiště, příroda okolo je nádherná. Když jsme si chtěli zarelaxovat, šli jsme do wellnes. Bydleli jsme v čtyřhvězdičkovém hotelu 🙂. Určitě jsme tam nebyli naposledy.