Sourozenecký kočárek. Máte tip? 🙏🏻

gaaaby
9. zář 2022

Ahoj prosim o tip na sourozenecky kocarek pro novorozene a 20 m sourozence. Tzn hruboks korba a sportovni sezeni. Shanim ale sportak aby nebyl v “korytkovem” stylu. Tzn normalni sezeni / lezeni.
Tudis bugaboo ktere ny bylo idealni je ze hry a nemusite ho vubec doporucovat. Dekuji

elfka21
9. zář 2022

Připíchnu se. 😉 Já zase nechci kočárek za desítky tis. Budu mít takový ten skejt, co se přidělá za obyč. kočárek, ale bojím se, že je to dcera ještě malá. Existuje ale prý i se sedátkem.

jana_zofie
9. zář 2022

@elfka21 baby jogger city select z druhe ruky? Zjevne byly dost oblibene, takze je jich pomerne dost v obehu. Ja sehnala loni za 5k korbicku, dva sportaky, tasku a autosedacku (ale tu nepouzivam) s adaptery. A jsem spokojena.

elfka21
9. zář 2022

@jana_zofie díky, bazar si tu projdu, to už jsou normální ceny. 😉

vikysek0987
9. zář 2022

@elfka21 Tak něco podobného by se mi též hodilo-malá bude mít dva roky,až se miminko narodí....
Dcera sice sama chodí, ale když jdeme delší trasu ráda si i sedne,takže s tím sedátkem by byl super-podívám se a děkuji za tip😉

dominge
9. zář 2022

@gaaaby já mám easy Walker duo a naprostá spokojenost 😉

me_druhe_ja
9. zář 2022

Zkus mrknout na bazary na TFK duo a Thule duo. Za mě top oba. 🙂 Já mám easywalker duo a mountain Buggy duet, easywalker má super široký a pohodlný sezení, ale je samozřejmě širší (78cm) a těžší. Mountain Buggy je naopak extra úzký (63cm), což je samozřejmě vykoupeno i úzkými sedačkami. Ale mě děti v kočáru nespí, takže je mi to jedno.🙂 Akorát Buggy je v ČR téměř nesehnatelnej.
Osobně, kdybych kupovala znovu, tak rozhodně to Thule nebo TFK. Jinak taky nejsem příznivcem Bugaboo.

aspie83
9. zář 2022

@gaaaby za nás super Easywalker duo, kluci jsou taky necelých 20 měsíců od sebe 😉 koupili jsme ho na inzerát za 5 tisíc ☺️

goovana
9. zář 2022

@gaaaby měli jsme kočárek teutonia duo..a za nás super také máme děti 20 měsíců od sebe

gaaaby
autor
9. zář 2022

@me_druhe_ja dekuju za dokonalou odpoved a doporuceni!!! Vse nastuduju a snad neco vyberu
TFK mame doma.. je super ale nedovedu si predstavit tyhle sportovni kocarky davat “denne “ do auta ale jinak je super!!!

fandysek_1
9. zář 2022

@gaaaby Easy walker duo. Odvozila jsem v něm tři děti a teď ho má švagr pro své děti. Je to držák, dobře skladný a do terénu super. Jde koupit hodně doplňků a na fb je bazarova skupinka.