Sporťák Britax, Oyster nebo Valco?

barmo
11. zář 2019

Zdravím, mám v plánu kupovat synovi sporťák. Je mu 5 měsíců ale už se nevejde do hluboké korbičky. Váhám nad Britaxem bmotion 3, britaxem bmotion 4 nebo Oysterem zero a nebo Valcem. Zkušenosti? Děkuju🙂

emamaira
11. zář 2019

Máme britax b motion 4, za mě super, jen mi trochu vadí sitka ve strisce a že nemá polohovatelne nohy. Kdybych kupovala příště tak bych vzala plusko. Nejezdím mhd ani nemáme schody, takže mi nevadí, že není z nejlehcich. Také jsem přemýšlela nad Valcem, ale ten mi přišel takovéj nebytelnej, že se za chvíli rozpadne😂 ale to byl jen dojem z obchodu.

astyna88
11. zář 2019

Hlavne ne valco. Ja tu vseobecnou manii nechapu. Krome toho,ze se lehce slozi a je lehky,nevidim zadnou vyhodu.

kometkak
11. zář 2019

Měla jsem Britax i Valco, oboje nové a za mě rozhodně lepší Valco. Jediné, co bylo hoší než Britax byl košík na věci dole, do kterého se hůře lezlo. Střecha u Britaxu je katastrofa. Krátká, síťka při prodloužení. Jízdní vlastnosti taky horší.

similenka
11. zář 2019

@barmo ahoj. Taky vybírám sportak. Váhám mezi Oyster a Nuna Tavo. Ještě Teda Cybex bylios S...kvůli otočné mu sedatku. Myslím, že Nuna a Oyster budou asi na stejno. Nedíval a ses na tyto?

antoinet
11. zář 2019

Pro takove miminecko bych volila kocarek, kde uvidi na maminku. Ja mam Britax b-motion 4 plus a to je obri korab, tam by se ti to mimi veslo trikrat🙂 Ja v nem vozim skoro dvouletou s velkou rezervou a kdyz je potreba, sveze se i petilety. Valco mi prijde, ze brzy nestaci na delku operka na nohy a v zime je pak fusak ve vzduchu. Vybirala bych dal a zamerila se i na dalsi znacky.

makronka222
11. zář 2019

Oyster

astyna88
12. zář 2019

@antoinet

Mas pravdu, plus zalezi,ja je clovek vysoky. Britax i valco jsou nizke,manzel ma 196 a sedel mu oyster, ae zase ta brzda je silena a vnitrni sirka az moc,malej tam hrozne litaj a strecha je vtipna 😀 jeste je dobre se s kocarkem projit,me docela dlouho trvalo,nez jsem prestala pri chuzi kopat o brzdu na valcu. Po 1,5 roce uzivani se nam prideravel kosik, zlomila brzda vlevo a pasek na utazeni uz skoro nefunguje. Oproti lupu v 2kombinaci,kde jezdim delsi dobu,po horsich mistech a funguje porad....