Sportovní kočárek Lonex Sport. Máte zkušenost?

vefaro
25. dub 2023

Ahojky, máte prosím někdo zkušenost se sportovním kočárkem Lonex Sport? Chceme koupit, ale nikde moc nejsou žádné recenze. Budu ráda za jakékoliv zkušenosti a jestli s ním jste spokojený. Moc děkuji 🙂

zelenaesmolda
25. dub 2023

12,5kg je strasne moc.Navic na nem vidim,ze je to vzhledove pokus o imitaci cybexu,imitace vetsinou byvaji naprd.Nesla bych do nej,nevypada dobre a je tezky.

vefaro
autor
25. dub 2023

Díky za názor. Chtěla bych vědět víc, od někoho, kdo ho přímo má. Ještě jsme přemýšleli nad Riko Nuno, ale tam zase spoustu lidí psalo, že v nákupních centrech dává rány. A hlavně chceme něco s většími koly a čtyřkolku. Tak nevím 🤔

xnikolan
25. dub 2023

Záleží, kde budete kočárek používat, my bydlíme na vesnici, polní cesty, les, teď mám starší X-Lander, chtěla jsem něco lehčího, ale lehčí kočárky jsou už spíš jen typu golfky a ty prostě k nám nejsou vhodné, max tak do města nebo do obchodu. Takže jsem zůstala u našeho starého dobrého X-Landeru XA, který váží podle popisu 14 kg, ale za mě je to v pohodě, je skladný, velká kola, projedu s ním v pohodě všude.

vefaro
autor
27. dub 2023

Chtěla bych kočárek s většími koly a tento se mi líbil. Proto jsem chtěla vědět, jaký je, od někoho, kdo s ním má zkušenosti.