Šátek na nošení. Se kterým jste spokojeny?

sanyy22
10. zář 2021

Ahoj holky, mám dost uplakaneho 2 měsíčního chlapečka, a bylo mi doporučeno koupit nějaký šátek. Můžete mi poradit šátek se kterým jste byli spokojeni ? Děkuji. A kdyby to šlo poprosila bych i nějaký odkaz

tahejhula
10. zář 2021

@sanyy22 pokud jsi nikdy nevázala, mohl by být ideální šátek celobavlněný s gramáží do 250g/m2. Keprová vazba víc vydrží, není náchylná k vytahávání nitek, ale o něco hůře se utahuje (zvláště u nových šátků). Žakár je měkčí, nabízí možnosti vzorů. Délka šátku dle konfekční velikosti tvého trika. Veskrze můžeš kouknout na značku Yaro, Little Frog, Lenny Lamb, Diva Milano, Didymos, Fidella, Baby Monkey, apod.

monib66
10. zář 2021

Nejlépe když vezmeš bazarovy, ty už bývají zanosene. Doporučuji skupiny na FB Nošení děti prodej, Moderní nosicky, Šátky a nosítka do 2000,-

felixfelicis
10. zář 2021

Pokud by ti vyhovovala vel. 6, zrovna prodávám svou Fidellu, vzor Iced Butterfly Smoke. Kdybys měla zajem, rada poslu večer fotky.

cherie24
11. zář 2021

@sanyy22 taky bych šla do bavlny, je lehká na údržbu a nepotřebuje zanosit většinou. Univerzální velikost je 6. Ono takhle se těžko dá poradit prostě nějaký šátek. Já začínala s ŠaNaMi a můžu říct, že jsem se ho velmi ráda zbavila. V porovnání s jinými šátky byl hrubý, materiál fakt celkem nepříjemný, vzory hnusné. Byla to bavlna, pak jsem pořídila BeLenku taky v bavlně a na pohmat úžasný šátek 😍 Jemný, měkký, příjemný, velmi nosný, ale zároveň se krásně váže a nádherné vzory. Vůbec bych nevěřila, že je to stejné složení... Pak mám ještě 3 další a nejspíš ještě přibudou 😁 Každý má fakt jiné vlastnosti.

emmapoliakova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz