•
1. dub 2009máme stejné nápady taky jsem založila chůvičkové téma... 🙂
0
Ahoj holky
mariekaterina:my tu Tefal máme.Jsem s ní moc spokojená.píšou,že má dosah 400m.Malá většinou spinká v patře
rodinného domu,od venkovních dveří,jsem udělala asi 120 kroků,než mi hlásila ztrátu signálu
Nekrokovala jsem přímou čarou,to kvůli plotům nejde,ale myslím,že pokud máš ten les blýzko,
můžeš s klidem vyrazit na houby. 😃 😃 😃
mariekaterina:my tu Tefal máme.Jsem s ní moc spokojená.píšou,že má dosah 400m.Malá většinou spinká v patře
rodinného domu,od venkovních dveří,jsem udělala asi 120 kroků,než mi hlásila ztrátu signálu
Nekrokovala jsem přímou čarou,to kvůli plotům nejde,ale myslím,že pokud máš ten les blýzko,
můžeš s klidem vyrazit na houby. 😃 😃 😃
mariekatarina, ono to opravdu nejde otevřít, tak posílám odkaz znovu: http://www.ostrovpokladu.cz/chuvicky/philips-sc.... Už jí mám doma, dneska jí v noci poprvé vyzkoušim, tak uvidím. Slyšela jsem na tuhle chůvičku jen chválu. Jinak, kdyby ti to nešlo otevřít tak je to Phlilips SCD 468
Já jsem vyzkoušela 3 chůvičky.
Od kamarádky jsem měla půjčenou Philips SCD497.Bydlíme ve 3. patře a potřebovala jsem,by dosah byl až dolů.A taky u rodičů v rodiném domku,aby to dosáhlo z 2.patra.Absolutně se mi neosvěčila.
Pak jsem si od jiné kamarádky půjčila H+H MBF 6666.Dosahem byla suprová.Dosáhla přesně,jak jsem potřebovala.
Hledala jsem na netu v diskusích a testy a nakonec jsem koupila tuhle H+H MBF 8020.Vychází totiž nejlíp a má i nevyšší dosah,což se vždycky hodí😉
Od kamarádky jsem měla půjčenou Philips SCD497.Bydlíme ve 3. patře a potřebovala jsem,by dosah byl až dolů.A taky u rodičů v rodiném domku,aby to dosáhlo z 2.patra.Absolutně se mi neosvěčila.
Pak jsem si od jiné kamarádky půjčila H+H MBF 6666.Dosahem byla suprová.Dosáhla přesně,jak jsem potřebovala.
Hledala jsem na netu v diskusích a testy a nakonec jsem koupila tuhle H+H MBF 8020.Vychází totiž nejlíp a má i nevyšší dosah,což se vždycky hodí😉
Ahojky, my jsem pořídili chůvičky Philips SCD 361 a jsem nadmíru spokojená. Máme je u babičky a dosáhnou po celém domě i na zahradu. Neruší je signál sousedů a slyším každý zakňourání. Předtím jsme měli nějaký neznačkový za 500,- a ty byly fakt děs běs, slyšela jsem děti všech sousedů v okolí, ale naše ne. Takže jestli chcete být v klidu, tak určitě nekupovat levný chůvičky v supermarketech! 😉
med
pro upřesnění: chůvička musí být digitální ne analogová.Digitální mají až 100 frekvencí,takže to by muselo být fakt už něco ,aby ses na nějaký prázdný frekvenci nechytla 😉 Analogový maj tak 2-5frekvencí a v takovém paneláku,tao jsi pak bez šance,protože v dosahu 200m,určitě nebudeš jediná s mimi 😃
pro upřesnění: chůvička musí být digitální ne analogová.Digitální mají až 100 frekvencí,takže to by muselo být fakt už něco ,aby ses na nějaký prázdný frekvenci nechytla 😉 Analogový maj tak 2-5frekvencí a v takovém paneláku,tao jsi pak bez šance,protože v dosahu 200m,určitě nebudeš jediná s mimi 😃
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s chůvičkou od fischer price se světlem? http://www.mall.cz/chuvicky/mattel-chuvicka
zda dosah v rodinném domě z patra do patra bude dostačující a funkční? díky GL
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s chůvičkou od fischer price se světlem? http://www.mall.cz/chuvicky/mattel-chuvicka
Ahoj,
chůvička funguje dobře, občas teda v ní trochu něco ruší, ale tomu se nedá vyhnout, prostě už je bezdrátová síť prošpikována skrz na skrz. Ale malou slyšíme i když se třeba jen otáčí. A když vypneme náš vysílač, tak slyšíme i mimčo z vedlejšího baráku. Používáme v rodinném domě, sice ne do patra, ale na docela větší vzdálenost. Používala sem i ven do kočárku (tudíž patro dolů, dole máme garáž a prádelnu a bydlení je až v patře) a taky sem jí v poho slyšela. Ale POZOR: vysílač je jen do eletriky, ne na baterie, což je dobré, pokud ho budeš používat jen v pokoji nastálo, ale když jsem ho třeba já dávala na kočárek, musela sem tahat prodlužku z garáže - nic moc. Teď čekáme druhé, tak pořídíme ještě nějakou chůvu bateriovku, tu budu nechávat v garáži a dávat do kočárku, a fischer price je nastálo v dětském pokojíčku.
chůvička funguje dobře, občas teda v ní trochu něco ruší, ale tomu se nedá vyhnout, prostě už je bezdrátová síť prošpikována skrz na skrz. Ale malou slyšíme i když se třeba jen otáčí. A když vypneme náš vysílač, tak slyšíme i mimčo z vedlejšího baráku. Používáme v rodinném domě, sice ne do patra, ale na docela větší vzdálenost. Používala sem i ven do kočárku (tudíž patro dolů, dole máme garáž a prádelnu a bydlení je až v patře) a taky sem jí v poho slyšela. Ale POZOR: vysílač je jen do eletriky, ne na baterie, což je dobré, pokud ho budeš používat jen v pokoji nastálo, ale když jsem ho třeba já dávala na kočárek, musela sem tahat prodlužku z garáže - nic moc. Teď čekáme druhé, tak pořídíme ještě nějakou chůvu bateriovku, tu budu nechávat v garáži a dávat do kočárku, a fischer price je nastálo v dětském pokojíčku.
tady má pán celkem dobrý testy dosahu chůviček...
http://www.detske-chuvicky.cz/index.php?akc=rs&...
http://www.detske-chuvicky.cz/index.php?akc=rs&...
kvetinka ja mam Eta 1305, staly nove 1000,- pouzivam je jak ve 12ti patrovem vezaku 😉 tak u nasich z 2. patra na zahradu a nikdy me za ty bezmala 2 roky nezklamaly, az ted jsem dokupovala nove nabijeci baterky za 40Kc jednu (prijdou tam 3) a to je pouzivam denne..
takze fakt spokojenost.....
takze fakt spokojenost.....
Ahojky taky uvazuju nad chuvickama, dcerka pomalu zacina spat sama tak ji chci mit pod kontrolou a u druheho se urcite vyuzije, mame doma sencory a totalne na prd dva kanaly dve citlivosti ale strasne sumi, sli jsme je i reklamovat,ale rekli ze je to bateriemi a kdyz koupime lepsi baterky nebo to bude v zasuvce tak to bude v pohode...no moc jsme je nevyuzivali a nepomohlo to.Takze chci nove, doporucujete hlavne philipsky ja jeste premyslela o vysilackach s fci baby sitting nemate nekdo zkusenost?
Začni psát odpověď...

Odešli