Poraďte s výběrem rychlozavinovačky do postýlky

kakousek
16. říj 2013

Poradíte mi prosím s výběrem rychlozavinovačky do postýlky?Děkuji🙂

soles
16. říj 2013

Ahoj my meli takovou na suchý zip cena cca 250kc. Pouzily prvnich 14dni pak uz mala v ni bejt nechtela.tak jsem ji tim zakryvala dala se rozlozit.

arrowka
16. říj 2013

Jedině český výrobce Esito. http://www.esitocz.cz/20-rychlozavinovacky Jsem s ní maximálně spokojená, je velká a měkoučká. Vydrží do třech měsíců určitě a pak je využitelná i jako deka. Taky mají spoustu krásných vzorů. Koukám, že jste z Olomouce, navštivte tedy určitě obchod Brouček, tam je mají. www.e-broucek.cz
Radím vyhnout se levným polským rychlozavinovačkám ze sad jako Mamo Tato a tak podobně, vypadají krásně na obrázku, ale jsou malé a tvrdé jako prkno.

kakousek
autor
16. říj 2013

@arrowka děkuji Vám za užitečné informace🙂 Určitě si zavinovačky od výrobce Esito prohlédnu🙂

xvink
17. říj 2013

Já jsem kupovala zavinovačky tady http://www.drevene-hracky-kojenecky-textil-char... a jsem moc spokojená. Je to chráněná dílna, takže jsem měla navíc dobrý pocit, že jsem podpořila dobrou věc. Nakonec jsem si teda vybrala zavinovačky se zavazováním a jsou fakt krásné.

kakousek
autor
17. říj 2013

@xvink děkuji🙂

kdype
22. lis 2013

Také přemýšlím jakou zavinovačku koupit na léto, aby v ní nebylo miminku horko. Chtěla jsem nějakou lehčí, která by se dala prát alespoň na 60 stupňů, ale žádnou takovou jsem nenašla. Teď uvažuji o této - http://www.nezlobaspi.cz/zavinovacky-c44/kaarsg.... Máte s ní někdo zkušenost? 🙂