Postelová zábrana, víte o nějaké levnější?

misheee
16. lis 2013

Ahoj, prosím o radu. Dceři jsme koupili posetel - již velkou 200x90cm a tak potřebujeme koupit zábranu, aby nám nespadla. Našla jsem jich mnoho, ale všechny, až na jednu, se mi zdají nevyhovující. Máme postel z masivu a tam je matrace tak jakoby do té postele zapuštěna. No a většina zábran má dvě křídla, která jsou spojena klouby, díky kterým se pak zábrana (to jedno křídlo) dá sklápět. To je právě ten problém. Kdybych to spodní křídlo zasunula pod matraci, tak ty klouby se ocitnou dole na roštu a přes okraj postele tudíž není pak možné křídlo sklopit. Doufám, že jsem to vysvětlila srozumitelně 🙂 .... Jediná vyhovující, kterou jsem našla je tato http://handypraha.cz/product/zabrana-na-postel-... ale ta mi přijde dost drahá. Nevíte některá o nějaké jiné, podobné, ale levnější.
Díky moc
Michala

berenika39
16. lis 2013

tahle obyč ikea by nestačila? měli jsme ji, super, splnila účel. je na 18mm lamino desku, ale jde i na širší, když se to podloží.

breberka
16. lis 2013

@misheee my na postel ještě v bytě zábranu udělali tak, že jsme dali na prkno 2 malé hranoly (takže to byl takový U tvar) a na ty přidělali panty - druhou část pantů jsme dali na postel (nevadilo nám tedy tam vrtat) a každý den jsme jen zábranu sundavali a nandavali.....

berenika39
16. lis 2013