V nemocnici úplně v klidu a doma pořád pláče. Proč?

hrkalinda
24. pro 2021

Zdravím jdu možná s divný dotazem. Před pár dny nás poprvé hospitalizovali v nemocnici malej měl krev ve stolici. Nasadili se mlíčko. Všechno bylo ok malej byl naprosto klidnej pustili nás domu. Ten den bylo vše v pořádku. Druhý den po propuštění šílený koliky který tvrali dva dny takže jsme jeli dnes na Štědrý den znovu na pohotovost a nechali si nás tady. Zavreli se dveře od pokoje a malej je naprosto klidný a to nic nq bolest nedostal. Doma byl naprosto k neutiseni nepomáhálo nic. Můžete mi to prosím někdo vysvětlit? To jako přijdem domu a pojede to zase na novo? Jsem z toho úplně v šoku a popravdě i úplně v prdeli..

30bar
24. pro 2021

@hrkalinda jake mleko maly dostal? Pricina krve je abkm? Mel i hleny ve stolici? Nekdy to trva nez mleko sedne.

barmil
24. pro 2021

@hrkalinda není nervozni z Tebe? Ty se bojíš, že se mu něco stane, že zas bude plakat a on to cítí a breci, protože neví, co se děje. A v nemocnici se ti uleví, že vám někdo pomůže, tak se uklidní i on?

jiss
24. pro 2021

@hrkalinda tipuji na tvoji psychiku. Moje máti mi vyprávěla, když měla mě, první miminko, že první nebo druhý den po příchodu z porodnice jsem večer hrozně neutišitelně plakala, nevěděla, co se mnou. Můj táta jel v jedenáct večer x kilometrů pro moji babičku (její maminku), aby přijela podívat a poradit. Ale když přijeli, našli v klidu spící mimino. Prostě mamka když věděla, že pomoc je na cestě, uklidnila se, a tím i já. Není někdo, komu důvěřuješ, kdo by byl doma s tebou, psychická podpora?

merope
24. pro 2021

@jiss Přesně tohle jsem zažila se psem - astmatický záchvat, pes vypadal na umření, majitelka zoufalá, z jejich party všichni pili, tak obcházeli okolí a našli nás, kde já byla jediná, co nepila a měla auto (shodou okolností druhá část naší výpravy zrovna v nemocnici s úrazem 🙂 ) - no, zjistili jsme, že v nejbližším městě je veterinář, co by nás vzal. Tak jsem naložila majitelku, psa a navigátora do auta a vyrazili jsme. Majitelka se zklidnila, pes taky a než jsme dojeli k veterináři, absolutně v klidu.

No a mám pocit, že malé děti tohle berou od dospěláků úplně stejně jako zvířata. Mému drobkovi jsou skoro 3, ale pořád mám pocit, že když jsem já nervózní, tak to pořád ještě "přejímá" a je z toho nervózní taky. A to už je víc "svůj" a míň navázaný na mě.

petrasipkova1
25. pro 2021

@hrkalinda to ze se uklidní to nevím, kolik mu je ? Jinak jsem si prošla s dcerou taky neutesiténym pláčem, věcnou nespokojenosti kvůli abkm a alergii na obiloviny, soju, vejce … hleny a krev ve stolici. Dcera tedy prospivala nadprůměrné, tím jak plakala tak se taky velice často uklidnovala kojením, takže přibývala přes kilo měsíčně. Hospitalizace by mě tedy vůbec nenapadla. UM jsem odmítla, takže jsem proste kojila a kojila a držela přísnou dietu. Držím palce, jinak pokud má dítě takové problémy tak se to neuklidni ze dne na den, je to cesta na měsíce. Dcera se z nejhoršího dostala asi okolo 8.mesice. Řešili

zmrzlinka
25. pro 2021

@hrkalinda a nedali mu nějaké kapky proti prdikum a nebo rektální rourku,že se vyprdel a vykakal?

hrkalinda
autor
25. pro 2021

@zmrzlinka rektalni rourku používáme několikrát denně. Malej bez ní vůbec nekadi zatím bohužel. A na ty léky jsem se taky byla ptát a nic mu nedali vůbec to nechápu.

tahejhula
25. pro 2021

Zkrátka se uklidníš, že je mimčo pod odborným dohledem a ono se uklidní taky. Je na tebe bytostně napojené.