Najednou zvrací po každém příkrmu

andy65
21. črc 2017

Ahoj.. já nevim jestli tady něco takového už bylo. Mám 6,5 měsíčního chlapečka a začali jsme přikrmovat už v 5,5 ptž mi v 5 měsících přestal chtít prso. Všechno bylo v pohodě jedl a moc mu chutnalo.. všechno spapal.. včera jsem mu udělala porkovou polívčičku. Najednou to z něj proudem všechno vylítlo. A od tý doby mi zvrací po každém prikrmu. Po mlíku ne ale zase ho nevypije moc. Třeba dneska ve tři dostal mlíko vypil jen 30 ml a pak si ublinkl ale vyblil oběd ( mrkev brambor a krůtí masíčko)..a o další jídlo si řekl až v šest a vypil jen 70 ml ..vnoci neblinka a kaká dcl často..je mi z toho ouzko :( jinak je veselej.. nemáte někdo radu nebo zkušenost? Je to na Dr. ?

sthanina
21. črc 2017

ahoj, měli jsme něco podobného... Prso začal odmítat cca v 5. měsíci, tak jsem odstříkávala... A pak jsme začali s příkrmem. Ublinknul si skoro pokaždé, když krknul. K Dr. jsme šli, ale nic nezjistili. Vše měl v pořádku. Prospíval a byl v pohodě. Dr. mi řekla, že střevní mikroflóra se vyvíjí a že se to občas stává. Tak jsem mu pak cca asi dva dny dávala opět jenom mléko, jenom tolik, kolik vypil. Za jeden den vypil třeba jenom 70ml mléka, po třech dnech jsem opět pomalu začala s příkrmem. Dávala jsem mu jenom tolik, kolik snědl. Srovnalo se to samo... Mimochodem pórek jsem mu dala až cca kolem 10. měsíce.

janickajana
21. črc 2017

Moje malá blinkala vždy, když v jídle byly ovesné vločky. Ať už trochu. Tak cerálie zatím nedáváme. Prostě něco těm dětem nesedí. Kvůli blinkání jsme byli i v nemocnici a na nic nepřišli.

andy65
autor
21. črc 2017

Aha.. ségra má právě dvě děti a dělala polívku a říkala že by mu neměl vadit tak sem pak nepatrala od kolika je..ale děkuji a dám si větší pozor..tak to taky zkusíme kdyžtak po víkendu skočíme k dr... mě prso nereagovalo ani na odsávačku prso jsem odstrikala rukou a pak zkusila rozjet odsávačkou ale nic..nahrejvala nic..a pak nepribiral..jinak moc děkuji za příspěvek trochu mě to uklidnilo

makronka222
21. črc 2017

Sla bych - zavolala bych k Dr. V tolika mesicich vypit jen 30-70ml mlika je dost malo a nemluvim o tom, ze z nej vylitl i obed... treba je precpany, kor v tech vedrech nikdo moc neji, tak mu prikrm ted nedavat a treba jen mliko. Nemusi to byt nic, ale ja bych se Dr ozvala

andy65
autor
21. črc 2017

@janickajana jee nj každé je jiné..nj uvidíme.. máma jsem poprvý tak mam strach abych něco neprehlidla

andy65
autor
21. črc 2017

@makronka222 určitě se ji ozvu..a pořešíme to.. mě to taky přijde málo..s těma prikrmama to chápu když je chudák spocenej..ale mlíko by měl pít..

sthanina
21. črc 2017

@andy65 Taky jsem "prvomatička"🙂 A taky mám strach, že něco zanedbám, chápu... Držím pěsti, ať se vše co nejdříve srovná...

andy65
autor
22. črc 2017

@sthanina moc děkuju 🙂

zuzi_now
22. črc 2017

Pokud mel porek prvne, mohla to byt reakce na nej. Nove zavadenou potravinu byste mela podavat po malych davkach, urcite ne celou porci hned poprve, ale po 3 dny potravinu zkouset a navysovat mnozstvi, sledovat pripadne reakce.

andy65
autor
22. črc 2017

@zuzi_now tak on ji nemel moc min než 150g a dalsi den ji měl mít znova.. jenže když se takhke zblindil tak sem mu ji už nedala.. když mi vyhrkl i jablkovou přesnídávku..

andy65
autor
22. črc 2017

A právě že ho i občas během jidla nakopne..dneska rano jsem mu dala mlíko vypil 100 ml a když jsem mu nabídla aby si ještě cucnul tak ho nakoplo..ale neblindil