Bolest hlavy v těhotenství, máte zkušenost?

monikagurthova
2. lis 2015

Ahoj,
už 5 dní mě trápí bolest hlavy, od rána co se probudím do noci a přes noc to samé. Piji dost, beru magnesium, ale nevím už co dál....má někdo zkušenost? A jak jste s tím bojovaly?? Děkuji

naho31
2. lis 2015

Moniko, zajdi si na krevni testy. Me bolela hlava, protoze jsem byla chudokrevna, mela jsem malo zeleza. Je to kombinace vseho mozneho a v tehotenstvi si clovek moc nevybere. At to brzy prejde.

dzejnab
2. lis 2015

a od kdy berete to magnésko? já takhle byla v těhu vitamína "předávkovaná", tělo ten náhlý přísun vitamínů nezvládalo ... bolest hlavy, motání, bolest svalů, pak to vystupňovalo i na fleky atd. .... šla bych k lékaři a probrala to s ním

kytka12
3. lis 2015

Já toto měla minulý týden, v kuse mě bolela hlava (jsem ve 26 týdnu těhu), pak jsem si v pátek vzala Panadol a přešlo to. Myslím si, že to mělo souvislost se změnou času a venkovním tlakem. Jinak ještě se zeptám, jaký máš nyní tlak? Bolesti hlavy občas jsou od moc vysokého nad 130/80 nebo z moc nízkého TK pod 100/60.

monikagurthova
autor
3. lis 2015

Ahoj holky, tak dle doktora to může být nedostatkem železa, tlak mám 90/60, magnésko beru od začátku těhotenství.

emtinka
3. lis 2015

Mně pomohly nosní spreje, používám ty se slanou vodou, nic víc a snažím se hodně větrat a chodit na čertví vzduch... ale může to mít mnoho jiných důvodů....

kejt29
3. lis 2015

Mi zas pomuze kafe 😊

monikagurthova
autor
3. lis 2015

Tak dneska je to první den, kdy mě hlava nebolí, huráááá, pomohl ráno med.....tak snad to vydrží, ale bylo to peklo

naho31
3. lis 2015

To je dobre. Tak at je to jen a jen lepší a nic tě netrápí.

olinkajonas
4. lis 2015

Ahoj holky,jmenuji se Olga ,před 3 týdny jsem zjistila že jsem těhotná,přijali jsme to nakonec v klidu a z vděčností proto že mi bylo v červnu 40 a mám 19-leté dvojčata.Doktorka mi napsala utrogestan 2x denně dvě tablety vkládat ,týden jsem chodila jako tělo bez duše,totálně unavená příšerně ospalá až jsem objevila vaše stránky a zjistila že to mají všechny těhulky tak jsem si naordinovala ty tablety jen na noc a výrazně se to zlepšilo.Ale poslední týden skoro každý den mně bolí hlava a v noci se probudím z pocitem že vůbec necítím ruce jako kdyby nebyly,jako když si je přeležím ,probudím se a musím s nimi zacvičit pak mi se mi cit vrátí.je to dost nepříjemné a stresujicí.Myslela jsem že když budu brát mamavit ,utrogestan a jíst dostatek zeleniny tak to půjde hladce.12.11 jsem objednaná na odběry ,tak nevím jestli mám hlásit tyto potíže dříve nebo až tam půjdu.Už jsem zapoměla jaké to bylo být těhotná.

te_reza
4. lis 2015

@olinkajonas Mě bolela hlava celý první trimestr a část druhého, i týden v kuse.Bylo mi řečeno, že to mam vydržet. Trpěla jsem migrénama i před těhu, takže jsem to vydržela, paralen by mi stejně nezabral.Hodně mi pomáhalo dát si do malé lahve vodu a nechat ji zamrazit a pak si ji přikládat k hlavě.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru