Bolest pod žebry na pravé straně na konci těhotenství

mercedesse
11. lis 2010

Jsem ve 39tt a od včerejška mě dost bolí na pravé straně pod žebry. To místo je bolestivé i na stlačení a při pohybu (zvedání rukou, přetáčení). Nemáte, prosím, někdo zkušenost? Začínám mít docela strach o mimi.

fim
11. lis 2010

To tě tam začalo bolet až teď? 😀 Tak si vem, jak leží mimi v bříšku - hlavička dole, páteř podél tvého levého bohu zpravidla a nožičky tímpádem...... kope tě tam a jsi už jen celá otlačená. 🙂 😉

karolina33
11. lis 2010

Ahoj, tak to jsem mela take. Byla jsem asi ve 30.tydnu a strasne me to bolelo a tlacilo. V noci jsem vubec nemohla spat. Na netu jsem si nasla, ze je to dost caste, miminko, deloha tlaci na ostatni organy a pak to boli. Rikala jsem to take svemu dr. a ten mi rekl, ze je to normalni. Tak snad jsem Te trochu uklidnila, ja jsem se take bala, ale nic to nakonec nebylo.

boobinka
12. lis 2010

Take jsem to mela ke konci tehu, myslela jsem si, ze je to tim jak mimi tlaci a nakonec jsem mela zanet mezizeberniho svalu. Dala mi na to masticky, pak v poho.

sussanah
12. lis 2010

u me to taky bylo, ale uz tak od 35-36tt, maly me pravidelne kopal do zeber, bylo to fakt silene. Kdyz nekopal, tak to byly takove tlaky, ze jsem se ani neohla abych si oholila nohy 😅 Poradim asi jedine, vydrz, za chvili bude mimco venku 😉

lukza
12. lis 2010

jj taky sem to tak měla a malý byl KP tak mě furt tlačil hlavičkou pod žebra že sem nemohla ani dýchat a hýbat .no jo ten konec je nejhorší vydrž a opravdu se neboj jen mimi už prostě všude tlačí nojo už nemá místečko .

afiserova
14. lis 2010

Taky jsem měla, ke konci dost úporný. Doktor mi udělal nějaké testy na játra, ale už si bohužel nepamatuju, proč (HELLP syndrom?). Nic se nezjistilo, takže už se to dál neřešilo. Miminko bylo v pořádku, porod spontánní hlavičkou, porodem to samozřejmě odeznělo.

kirkee
14. lis 2010

Pridavam se k ostatnim - tez jsem tim ke konci tehotenstvi trpela a byla to fakt velka bolest. Asi nezbyva, nez vydrzet... 😠

many
14. lis 2010

ahojky holky, taky si to pamatuju z prvního těhotenství 🙂 mě to ani né bolelo, spíš tlačilo, měla jsem pocit,že tam má zadeček a furt ho špulí 😀 😀 😀 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru