Bolesti břicha ve 24. tt. Je to přetažením?

wendulka25
26. dub 2012

Ahoj holky, měla jsem teď náročné 3 dny, hodně vyřizování a byla jsem stále na nohách. Od včerejška ale ležím v posteli a dost mě bolí břicho. Špatně se mi chodí, sedí a bolesti mě střílí do všech stran. Jsem ve 24tt. Prcka cítím, pohyby jsou a tak nevím jestli tím přetažením to mám, a mám ležet nebo raději k doktorovi. Měla jste nějaká takový problém?

iveta107
18. črc 2012

Také se ptám, jsem v 22. týdnu a bolí mě už druhý den v podbřišku a trochu v kříži, jako když mám dostat menses.Nejdřív jsem si říkala třeba mám zácpu, ale už jsem na záchodě byla a je to stále stejné.Jsem sice podruhé těhotná, ale nepamatuji si, že bych ve druhém trimestru tohle někdy měla.Nemůžu se předčasně otevírat?To by byla teda radost když za týden máme zaplacenou dovolenou ☹ Nezažila jste tohle některá, je to normální nebo se možná něco děje?

simour1
20. črc 2012

Ahoj,no já na tohle téma pročetla dost diskuzí.Přestože čekám čtvrté mimi,tak každé těhu člověk prožívá jinak.Pokud ta bolest není nijak extrémní,myslím,že se jedná o napínání vazů,což je normální v těhu a občas to může být i dost bolestivé-vlastní zkušenost.Mě teda dost vyděsilo tvrdnutí břicha asi před týdnem,který trvalo zhruba 3 hod. po 10-ti minutách.To mi přišlo hodně brzy na poslíčky.Takže jsem hned šup do postele a klidový režim-přešlo to.Taky vím,že od 20-tého týdne se děloha stahuje,takže teď když mi večer u tv ztvrdne na chvíli břicho,už se neděsím.Ale nesmí to být víc jak 10x prý. 😉

diviska
20. črc 2012

@wendulka25 ahoj, tak čím to tenkrát bylo?

wendulka25
autor
20. črc 2012

@diviska bylo to tím přetažením. doporučili mi magnézko a tolik se nepřepínat 🙂 a pak se to uklidnilo. 😉

diviska
20. črc 2012

@wendulka25 tak to je príma 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru