Bolestivá jizva v těhotenství po císaři

zanulav
8. bře 2008

Ahojky ja jsem ted 34tt a strašne mne bolí jizva. Císař jsem měla před 5 lety. Nebolí to pořad ale když spím na boku a otočím se třeba tak je to takova řezava bolest no hodne nepříjemne, budu to muset říct pak doktorce ale chtela jsem vedet jestli s tím nemate nekdo zkušenost. Doktorka sice říkala že bych měla jít zase císařem ale to musí pak rozhodnou primař v nemocnici, navíc mam tehu cukrovku.

doriska
8. bře 2008

Ahoj,
já jsem teď nedávno (listopad) měla také císaře, druhý v pořadí, ten první před 2 lety a jizvu jsem v těhotenství vůbec necítila, a to jsem měla břicho jako balón. Asi budeš muset zase rodit císařem, tedy já na tvém místě bych o něj usilovala, protože jak to popisuješ, obávala bych se ruptury dělohy. Ale jinak neboj, mně moje dr. říkala, že k ruptuře dochází velmi vzácně, a když, skoro vždy při pokusu o přirozený porod jako následek kontrakcí. Každopádně se šetři, nezvedej nic těžkého, polehávej a nech se obskakovat, máš to už za pár. Tak ať vše dobře dopadne a krásný miminko přeju.

zanulav
autor
9. bře 2008

Doriska dík. určite budu usilovat o císař doktorka prave říkala že pujdu ale budu dochazet do nemocnice 38tt. A tam se rozhodnou tak uvidíme. Tak doufam že mi da doporučení.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru