Hořkost v ústech. Co to znamená?

pepsinka
25. led 2010

Chtěla bych poprosit jestli některá nevíte co by to mohlo znamenat. Už 5 den mám strašnou hořkost v ústech, nejde to přepít, zajíst nic. Jsem ve 21 tt a začínám z toho být vyplašená. K dr. jdu až za 3 dny, tak to nejdřív zkouším tady. Děkuji

bzzmajka
25. led 2010

Ja som to mala od dna ked sa vajíčko uhniezdilo ale to sme nevedeli, že sa niečo deje a trvalo to do 11 týžna...potom Bohužial " nevidíme akciu" zaznelo od gynekologa, takže ja len tolkoto.
Takže kludne mi to pošli, ja budem len rada..ha ha

sue
25. led 2010

moze to byt zo zle fungujuceho zlcnika a zlcovych ciest,vtedy ti nastava nepravidelne travenie obsahu zaludka so zlcou a traviacimi enzymami a vznika tzv.horkost v ustach,bolo by dobre si dat urobit sono zlcnika a dovtedy pit nejake cajiky na upravu travenia.

...toto som našla na nete...a tiež písala nejaká babula,že jej na základe tohto príznakudiagnostikovali neskôr cukrovku...takže to môže byť aj to...

sarlotta
26. led 2010

hmm, já jsem mala takovou pachuť taky před MA v minulém těhu, bohužel.
Ale ve 21tt to nebude nic s mimískem. Zkus mléko a určo zajdi k obvodní, může Ti udělat krevní obraz a test na CRP-zánět v těle. Gynekolog Ti myslím ani moc neporadí, max že jsi těhulka tak co bys chtěla 😅 takže já bych spíš šla k obvodní.

mamina
26. led 2010

Já bych to taky viděla na ten žlučník. 😒 Zkus dojít k doktorovi.Vím,že moje kamarádka s tím měla problémy celé těhotenství.Už existujou léky,které neohrozí plod.Brala je celé těhu a ona i mimi byly naprosto v pořádku,tak se neboj... 😉

bubla87
27. říj 2012

holky, mám hrozně hořko v puse, už asi týden, čím to může být, jestli jsem těhu nevím, možné to je...MS mám mít příští týden..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru