Jak se zbavit výtoku ve 2. trimestru bez lékaře?

findejsova1
3. črc 2013

poslednich par dni mám vytok ☹ doktor je na dovolene, holky nevite nejakou radu jak se ho zbavit bez lekaře?

kacenka1111
3. črc 2013

co nejaky canestengel, ci jak se to jmenuje? urcite lactacyd na intimni hygienu. Zadny dlouhy koupani a ne v horke vode. občas me to taky trapi. a zadny rybníky.

medrin
3. črc 2013

@findejsova1 ptala jsem se na to porodní asistentky, která vede náš předporodní kurz.. protože ho mám až moc silný. Ona říkala, že pokud je čirý tak je to v pořádku. Jde jen o to, že se naše "máňa" připravuje na porod. Kdyby byl nějak zbarvený či zapáchal tak je to špatně a zajít k jakémukoliv lékaři!

findejsova1
autor
3. črc 2013

koupim si ten lactacyd a uvidim jestli se to zlepši, jinak se me nezda že by nejak zapachal, ale je to nepřijemné.
děkuji za rady a odpovědi

medrin
3. črc 2013

@findejsova1 chápu jak to myslíš.. já si připadám jako bych měla svoje dny... jak to teče.. jsem co chvilku ve vaně.. ten lactacyd mám a že by na tohle pomáhal to ne.. spíše nemáš pocit pálení a jiných nepříjemných pocitů... je to prostě intimní gel

ratatooy
3. črc 2013

tak volne prodejny leky super sou canesten tableta a nebo gynopevaryl,jeee pardon až ted em si všimla že jsi 26tt tak to jedine k lekaři musi dat neco n předpis taky sem tam s tim byla a nesmí se v tehu ani rosalgin

di_
3. črc 2013

Doporučuji Lactofeel. Je to gel v tubách, každá dávka balená zvlášť. Má normalizovat pH v pochvě a tím zabránit množení kvasinek a podpořit obnovení "přátelských" bakterií.
Může se používat i v těhotenství. Úleva a zlepšení přijde druhý nebo třetí den.

Mě první dva dny štípal, protože jsem měla na kůži prasklinky, ale vždy jen chvíli po aplikaci.
Výtok přestal 3 den.

Užívání je celkem na sedm dní.

Lactacyd má při mnohých typech infekce až opačný efekt - mě přišlo prostředí v pochvě po něm přesušené, už bych si ho pro sebe nekoupila.

miranda77
3. črc 2013

já měla jen slabý svědivý výtok ... zkusila jsem vynechat cukr (všechno přislazované), omezila ovoce a nasadila čaj z kontryhele ... no nějak se to stabilizovalo ... 😵

stazina
3. črc 2013

Ahoj , BORAXOVé GLOBULE!!to je zázrak!!!týden jsem měla výtok, svědění , pálení, byla u mudra a ten mi na to nic nenapsal, asi si říkal, že to je vpohodě...další noc byla katastrofa...pak mi jedna známá poradial tyhle globule a já druhou noc děkovala Bohu , že dal světu člověka, co tuhle věc vymyslel!!!!🙂)prostě skvělá pomoc🙂 at to brzo přestane.Pa

andyna66
4. črc 2013

Já na to taky trpím. Gynekoložka mi řekla, že to není úplně dobrý, ale je to normální. V těhotenství se výtoky nadměrně objevují.

indigirka
4. črc 2013

Čirý nezapáchající výtok je normální. Na radu gynekologa jsem používala probiotické tampony Elen, stačil mi jeden denně na dopoledne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru