Krvácení po stěru z pochvy - zažila některá maminka?

nuali
18. črc 2014

Zdravím všechny maminky a těhulky. Mám osobní otázku. Dneska jsem byla na gynekologii, už zhruba měsíc mám po atb přeléčeném zánětu moč. cest pořád nějaké nálezy v moči, ale problémy nebyly žádné. Posledních pár dní mi ale propukl gynekologický zánět a doktorka mi vzala stěr z pochvy na nějaké vyšetření. A po návratu domů jsem zjistila, že trochu krvácím. V ordinaci teď už nikdo není, na pohotovost hned letět nechci. Miminko jsem viděla na UZ hned po stěru, je v pořádku. Takže spíš potřebuji, jestli někdo prošel něčím podobným a stalo se mu to taky. Nechci zbytečně plašit, ale mám samozřejmě o prcka strach. Je možné, že mě jen nějak "poškrábala" tím stěrem ? Děkuji za názory a přeji pěkný den...

andelka
18. črc 2014

Skoro při každém stěru a vnitřním vyšetření. Doktor mě na to dokonce vždycky upozorňoval, že pak můžu špinit. Je to tím jak je tam všechno prokrvené, navíc i ten zánět to může zhoršit.

nonnni
18. črc 2014

@nuali neposkrabala te sterem, ale cipek je v tehotenstvi daleko vice prokrveny a tohle se muze bezne stat. Mela bys tedy jen spinit, nemela bys naplno krvacet. Spinit muzes i jasnejsi krvi, prejit by to melo do zitrka.

A ano, stalo se mi to take. Lekarka me predem varovala, ze budu s nejvetsi pravdepodobnosti spinit a spinila jsem.

peicul
18. črc 2014

Mně zase ve středu kontrolovala čípek a po vyšetření jsem špinila, taky jsem se trochu vylekala, když jsem přišla domů, ale prý to nic není, může se to stát. A bylo to jen trochu a za pár hodin už ani náznak. Navíc já jsem vždy trochu krvácela(před otěhotněním) po stěrech na každoroční prohlídce. Takže, pokud to během dneška přestane, určitě bych se nebála, řešila bych to jen, pokud by to začalo krvácet víc a nebo to trvalo i zítra.

nuali
autor
18. črc 2014

@andelka
@nonnni
@peicul Děkuju! Taky mi to mohla říct, copak já vím 😀 Ale tak hlavní, že pokud to nebude dlouho a moc, je to ok 🙂

andelka
18. črc 2014

@nuali To teda mohla. Zbytečné stresy.

makuka88
18. črc 2014

já špinila po stěru v 9tt

cervenakarkulka
18. črc 2014

Je to zcela normalni, me na to doktorka sama upozornila, ze to muze prijit. Ale pokud by bylo krvaceni silnejsi, tak na nic nečekat a jet k doc.

nuali
autor
18. črc 2014

@cervenakarkulka Mě to právě ani neřekla a jelikož jsem nekrvácela nikdy po žádném vyšetření, ať už v těhotenství nebo před, tak mě to vyděsilo trochu. Ale naštěstí to bylo jen chvilku, takže už je všechno ok 🙂

radushka1
18. črc 2014

já myslím vždy a to bez ohledu na těhu 😉 Je to normální, měla tě na to upozornit.

cervenakarkulka
20. črc 2014

@nuali Od toho tu mame MK - dost veci jsem se nedozvedela nebo zapomnela a musim rict, ze obcas se tu clovek dozvi lepsi a praktictejsi info nez od lekare 🙂.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru