Plodové vejce bez progresu růstu. Máte zkušenost

casia
4. dub 2008

Ahoj holky, tak asi blby, ted jsem prisla od doktorky, brecim a je mi zle, jsem v 6. tydnu, sono pred 10 dny ok, zloutkovy vacek 3,5 mm, hcg testy na moc ok, boli prsa a trochu picha v brise, dnes pry beze zmeny, zadne zvetseni, tak jeste pocka do pristiho tydne a bude se to muset prerusit, je mi hrozne, ted me bude kazdej litovat, ja o to nestojim, poradte, mate nekdo takove zkusenosti, nebo se muze preci jen podarit?

lanka
4. dub 2008

Casia - předpokládám že ti Dr.odebrala znovu krev na zjištění výše HCG. To že není zvětšení - není zrovna nejlepší zpráva, ale pokud bude HCG narůstat tak ještě konec být nemusí. Zvlášť optimisticky vidím to že ti nevymizely těhotenské příznaky.
Nelituj se spíš se pokus trochu naladit líp - co prožíváš ty prožívá i to malé. A pokud se budeš stresovat neprospěje to ani jednomu z Vás. Vím že je to těžké - mám za sebou potraty čtyři. Týden není dlouho. Zkus se nějak zabavit a nemyslet na to. Počkej ten týden, budeš moudřejší.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru